Hotel Søpark Maribo golfophold
GODT NYT FRA FIRE DANSKERE I USA

GODT NYT FRA FIRE DANSKERE I USA

Af Mogens Nielsen

Her kan du læse nyt fra tre Tours i USA, hvor der er spillet frem til finalerunderne. Fire danskere på to af de tre Tours er alle finaleklar og den ene er med helt fremme.

Amerikaneren Kelly Kraft fører A Military Tribute at The Greenbier på PGA Tour. Kraft er efter runder i 64 og 63 i minus 13 og har et slag ned til Anirban Lahiri og Webb Simpson. Bubba Watson og Phil Mickelson, der nok er turneringens største navne, ligger delt  24 og delt 33 i henholdsvis seks og fem under par. Cuttet blev tre under par og klaret af 77 spillere. Der skal være mere end 78 mand videre, før der bliver tale om tredje runde cut også.

Læs også: Olesen bedste dansker i Irish Open

Leaderboard på PGA Tour kan følges her og C More Golf sender også fra turneringen.

På Web.com Tour fortsætter Sebastian Cappelen med at spille godt. Han har gået begge sine to runder i Lecom Health Classic i 68 og begge med fem birdies og en enkelt bogey. Sebastian ligger på en delt ottendeplads før finalerunderne og placeringen giver ham virtuelt et spring frem på ti pladser til nummer 54 på pengelisten.

Tre spillere deler føringen i 11 slag under par.

Sebastian kan følges på Web.com Tour her

God fredag for de tre danske damer på LPGA Tour
Damerne spiller Thornberry Creek LPGA Classic. Efter første runde lå kun Nicole Broch Larsen indenfor cuttet, da hun gik i 68, fire under par. Emily K. Pedersen gik i 70 og Nanna K. Madsen i 72 lå med feltets lave scores udenfor top 100.

Fredag kom Nanna så først ind med 68 og lå efter runden delt nummer 66 i fire under par, hvilket også blev cuttet. Nicole og Emily kom ind lige efter hinanden blandt de sidste i runden. Begge i 69 og dermed ligger Nicole i syv under par på en delt 30. plads og Emily i fem under par som delt nummer 58. Finalefeltet bliver på hele 79 damer.

Koreaneren Sei Yong Kim er 16 under par og fører med fire slag ned til kineseren Yu Liu.

Viasat Golf sender fra turneringen lørdag og søndag aften og damerne kan også følges her

Related posts

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke glip af de seneste nyheder fra golfens verden, nye konkurrencer og meget mere - og vi lover at 

Tak for din tilmelding!

X