Hotel Søpark Maribo golfophold
GODT NYTÅR

GODT NYTÅR

Af Peter Skott Carlsen

Det er årets sidste dag, og der bliver sagt farvel til det gamle år og goddag til det nye.

2017 blev et succesfuldt år for mange af de professionelle golfspillere, og både de mandlige og kvindelige spillere leverede fantastiske resultater. Nyskabelsen GolfSixes blev vundet af Lucas Bjerregaard og Thorbjørn Olesen, og førstenævnte vandt også Portugal Masters som sin første turnering på Europa Touren, men fordelt henover sæsonen var der mange flotte resultater. De kvindelige golfspillere ville ikke lade deres mandlige kollegaer få al opmærksomheden, og i USA gjorde Nicole Broch Larsen, Nanna Koerstz Madsen og Emily Kristine Pedersen deres indtog på LPGA Touren og Symetra Touren. Emily Kristine Pedersen blev endda udtaget til Solheim Cup.

– Læs mere: Rory McIlroy må se sig slået af Lucas Bjerregaard

Fremtiden ser også lys for dansk succes på de store tours rundt omkring i verden, for ved flere lejligheder viste danske amatører sig frem i både individuelle turneringer men også i holdturnering, og drengene endda gik hele vejen og vandt EM.

– Læs mere: Danskerne på nytårets verdensrangliste

2017 blev også året, hvor Made in Denmark i denne omgang blev spillet for sidste gang på Himmerland Golf & Spa Resort. Turneringen er vokset og bliver hvert år taget til et nyt niveau. Nu flytter turneringen så til Silkeborg, og allerede inden jul blev det første topnavn offentliggjort i form af Lee Westwood.

Nu venter så et nyt år, og i den forbindelse vil Golfavisen gerne ønske dens læsere og brugere et rigtig godt nytår med ønsket om et succesfuldt 2018 både på og udenfor golfbanen..

Related posts

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke glip af de seneste nyheder fra golfens verden, nye konkurrencer og meget mere - og vi lover at 

Tak for din tilmelding!

X