Santander
header abonnemnt teaser
Golf Copenhagen åbner nyt showroom og butik

Golf Copenhagen åbner nyt showroom og butik

Af Pressemeddelelse.

Flere og flere golfspillere kommer langvejs fra til Esbjerg for personligt at tjekke varerne ud hos Golfboksen.dk. Derfor er der nu indrettet en egentlig butik i Esbjerg, hvor man kan se golfbags, vogne og prøve tøj og sko.

Efter 40 år som golfspiller og en fortid som elitespiller i Rungsted Golfklub ved Michael Uth om nogen, hvad golfspillere har brug for, når det gælder trolleys, bags, bolde tøj og sko.

Michael Uth er manden bag Golfboksen.dk, en af Danmarks mest populære webshops med golfudstyr. Han ejer endvidere Copenhagen Golf, der designer og fremstiller golfvogne og bags til ikke bare Danmark, men også til golfkæder overalt i Europa.

Fra denne sæson kan han også kalde sig butiksindehaver, efter han har indrettet showroom og butik i tilknytning til sit lager på Oddesundvej 37 i Esbjerg.

”Salg på internet tager konstant større og større markedsandele, også inden for golfudstyr. Men det skal være nemt at bestille og betale, og vi skal være skarpe på at levere varerne i løbet af 1-2 hverdage.”

”Samtidig oplever vi, at der kommer kunder fra hele landet til Esbjerg, fordi de godt lige vil tjekke en vogn eller en bag ud eller prøve tøj og sko, inden de beslutter sig for et køb. Derfor kombinerer vi nu webaktiviteterne med en egentlig butik, hvor varerne præsenterer sig godt”, siger Michael Uth.

Som tidligere elitespiller og 15 års erfaring med produktion af golfvogne og bags har han en klar fornemmelse af, hvad det er, at golfspillerne går efter.

”Når det gælder bags, handler det først og fremmest om funktionalitet og design. Hvis kvaliteten er i top, så spiller pris en noget mindre rolle for mange golfspillere, Og så fornemmer jeg en fortsættelse af de senere års trend, at flere og flere golfspillere klæder om til pænt golftøj, inden de går ud.

”Tidligere spillede mange i det tøj, som de havde på i forvejen uden i øvrigt at gå så meget op i deres fremtoning. Dette kan hænge sammen med, at der er kommet rigtig meget smart og moderigtigt golftøj på markedet, siger Michael Uth, der har været medlem af Esbjerg Golfklub i de sidste 25 år og som 48-årig spiller med et lavt handicap på bare 3,4.

Den nye 500 kvadratmeter store butik indvies med en åbningsfest lørdag den 7. april fra kl. 10-13, hvor der ventes et massivt rykind. Herefter vil forretningen være åben på tirsdage, onsdage og torsdage fra kl. 11-15. Webshoppen, www.golfboksen.dk er åben 24-7 alle ugens dage.

Relaterede artikler

X
---------------------------------------------------------------------------------------------- Tracking Code: Standard (Asynchronous) "Retargeting" ----------------------------------------------------------------------------------------------