Santander
header abonnemnt teaser

GOLFAVISENS JULEKALENDER: VIND EN FANTASTISK PRÆMIE MED THOMAS SØBY

I hele december har vi i samarbejde med Europa Tour-caddie, Thomas Søby, forkælet jer med en julekalender. Vi er nu kommet til det sidste afsnit, hvor du har mulighed for at vinde en fantastisk præmie. 

Golfavisens julekalender har budt på videoer fra ind og udland. Thomas Søby har taget os med rundt i golfverdenen og givet os et unikt indblik i en verden, vi normalt ikke har adgang til.

Vi har hørt spændende og personlige historier fra de danske golfspillere, sjove historier fra udenlandske caddies, interview med Henrik Knudsen, været med til Den Gyldne Golfbold og meget meget mere. Det har både været spændende og yderst interessant.

Nu er vi kommet til det sidste afsnit, som vi vil fejre ved at slutte af med en konkurrence. Vi er kommet i forrygende julestemning og har fundet den store gavesæk frem. Vi vil nemlig give jer mulighed for at vinde en unik præmie, som er en golfrunde med Thomas Søby som caddie på det fantastiske golfanlæg i Royal Golf Club.

Konkurrencen foregår på Golfavisens Facebookside. Hør I videoen hvordan du deltager. Rigtig god fornøjelse og rigtig glædelig jul.

Relaterede artikler

X
---------------------------------------------------------------------------------------------- Tracking Code: Standard (Asynchronous) "Retargeting" ----------------------------------------------------------------------------------------------