Primo Tours
Bolig udland
Nordic Golfers
Golfhæftet
Sportspark Blaavandshuk
Santander
header abonnemnt teaser
GOLFSTJERNE TRÆKKER SIG EFTER DØDSULYKKE

GOLFSTJERNE TRÆKKER SIG EFTER DØDSULYKKE

Af Peter Skott Carlsen

Torsdag når Genesis Open begynder på Riviera Country Club, vil Bill Haas ikke være blandt de deltagende spillere. Bill Haas, der vandt turneringen i 2012, har nemlig onsdag trukket sig, efter at han tirsdag aften var involveret i en trafikulykke, der kostede en ældre mand livet.

35-årige Haas, der udover sejren i Genesis Open også har fem andre sejre på PGA Touren, var passager i en Ferrari, der kolliderede med en anden bil. Haas og den kvindelige chauffør fra den anden bil blev bragt til sygehuset, men derimod så fik ulykken en tragisk udgang for chaufføren i den bil, hvor Haas var passager. Den 71-årige Mark Gibello var ven til Haas’s træner, og det var hos ham, at Haas skulle bo i denne uge. Desværre så overlevede han ikke ulykken.

– Læs mere: Tiger Woods tilbage hvor det hele startede

Bill Haas blev hurtigt udskrevet fra sygehuset, og hans far (Jay Haas red.) har udtalt til PGA Touren, at sønnen er sluppet billigt med forslåede og ømme ben. Naturlig nok har han trukket sig fra turneringen, og han rejser nu hjem til bopælen i South Carolina for at komme sig.

Relaterede artikler

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

X