Himmerland golfophold
HÅRD KAMP OM SEJREN PÅ GREENBRIER

HÅRD KAMP OM SEJREN PÅ GREENBRIER

Af Søren Amstrup

Med bare to uger til sæsonens tredje og for mange mest imødesete major, The Open Championship på Carnoustie i Skotland, bruger mange af PGA Tourens store stjerner ugerne op til på at restituere og springer derfor de mindre turneringer på touren over. I denne uge spilles A Military Tribute at The Greenbrier, tidligere kendt som Greenbrier Classic, i West Virginia på The Old White TPC.

Der er dog undtageler til ovennævnte tendens, men det ser ud til at sejren skal afgøres mellem spillere, der enten aldrig har vundet på touren eller har vundet for længe siden. Men en spiller som Bubba Watson, der allerede har vundet tre gange i indeværende sæson, lurer også i kulissen, og Watson gik lørdag en 65’er, fem under par. Han er blot tre slag efter Kelly Kraft, den 29-årige amerikaner, der deler føringen inden sidste runde. Kraft har aldrig vundet på PGA Touren, og søndag skal han holde en række spillere med forskellig baggrund bag sig.

Harold Varner III har vundet en enkelt gang som professionel. Det var Australian Masters, og den tæller på Europa Touren. Lørdag gik Varner en 66’er, fire under par, og han deler føringen med Kraft.

Xander Schauffele slog for alvor igennem i forrige sæson, da han vandt sin første sejr ved netop Greenbrier Classic. Han cementerede sin plads i hierarkiet, da han vandt sæsonfinalen Tour Championship. Han gik tredje runde denne uge i 65, og han er 13 under samlet, et slag efter Kraft og Varner. Schauffele deler tredjepladsen med landsmanden Kevin Na, der ikke har vundet siden sin første sejr i 2011.

Sam Saunders er nok mest kendt for at være Arnold Palmers barnebarn, men på trods af at han er trådt ud af bedstefars skygge, har han stadig ikke vundet på touren. Også han er med fremme, og han er i 12 under samlet, t0 slag efter de førende.

Med FedEx Cup slutspillet nært forestående er der ikke blot sejren og penge på spil. Vigtige points skal give adgang til slutspillet hvor kun 125 spillere får adgang til efteråret.

Du kan se finalerunden søndag på C More Golf, og leaderboardet kan nærstuderes her.

Related posts

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke glip af de seneste nyheder fra golfens verden, nye konkurrencer og meget mere - og vi lover at 

Tak for din tilmelding!

X