PING
HAASTRUP PÅ DELT TREDJEPLADS MEN ALENE TILBAGE

HAASTRUP PÅ DELT TREDJEPLADS MEN ALENE TILBAGE

Af Mogens Nielsen

Med en del spillere på banen endnu i KPMG Trophy på Challenge Touren, er Mark Haastrup på en delt tredjeplads, der ser ud til at kunne holde runden ud. Til gengæld bliver han sandsynligvis også eneste danske finaledeltager.

Om et par timer, garanterer vi godt nyt fra European Tour, der spiller i Østrig. Tre danskere er nemlig færdigspillede i rigtig gode scores.

Inden da kigger vi mod Belgien, hvor Challenge Touren spiller KPMG Trophy. Her Mark F. Haastrup færdigspillet med en anden runde i 68 og han er nu totalt 10 under par på en delt tredjeplads.

Mark er to slag efter Carlos Del Moral og et slag efter Pedro Figueiredo. De bedste på banen med en del huller endnu er i syv under par, en enkelt i otte under og en enkelt i ni under, så Mark ser ud til at kunne holde en topplacering runden ud.

Til gengæld ser det ud til, de øvrige fire danskere ikke kommer videre. De er alle færdigspillede og  Niklas Møller Nørgaard og Mads Søgaard ligger bedst på en delt 68. plads i to under par. Teoretisk har de en chance, men cuttet falder ved top 60, så det er lidt ude i teorien. Cuttet bevæger sig snare den anden vej.

Det betyder også at Rasmus Hjelm i par og Morten Ørum i en over par er ude af turneringen.

KPMG Trophy kan følges her

Related posts

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke glip af de seneste nyheder fra golfens verden, nye konkurrencer og meget mere - og vi lover at 

Tak for din tilmelding!

X