Haven
HAASTRUP SPILLER SIG FREM I ITALIAN CHALLENGE

HAASTRUP SPILLER SIG FREM I ITALIAN CHALLENGE

Af Mogens Nielsen

Der er nyt fra Challenge Tour, hvor Mark Haastrup er med fremme, men kun en dansker mere kom videre i Italien. Steen Tinning har spillet første runde på Staysure Tour i Tyskland.

Mark F. Haastrup gik en glimrende anden runde på Challenge Tour i den pengestærke Italian Challenge. Mark gik i 66 og er kommet til fem under par, hvor han er finaleklar fra en delt 15. plads, samlet i tre under par.

Niklas Nørgaard Møller kom videre som den anden dansker, da han gik 68. Han ligger delt nummer 34 i tre under par. Godt for Niklas at komme i pengene, da han med bare 5.908 euro ligger nede som nummer 132 på pengelisten.

Joachim B. Hansen kom godt igen efter torsdagens runde i 75. Han gik i 67, men det var ikke nok til at klare cuttet. På ranglisten får det ingen betydning, her vil han fortsat ligge nummer et. Cuttet blev to under par, og dermed missede Morten Ørum, Martin Ovesen og Jeppe Huldahl også finalerunderne.

Svenskeren Sebastian Söderberg, der er nummer 11 på pengelisten, fører i 11 under par og er to slag foran de nærmeste.

Italian Challenge har en præmiesum på 300.000 euro, hvor det normale niveau er 225.000. Det udløser 48.000 euro til vinderen.

Italian Challenge kan følges her

Steen Tinning fik ikke den bedste start på Staysure Tour i WINSTONgolf Senior Open. Steen startede på tiende hul og var i par inden de sidste tre huller, hvor der så kom to bogies. To over par ligger Steen på en delt 34. plads blandt de kun 60 deltagere, der spiller over 54 huller.

Waliseren Stephen Dodd har i otte under par 64 taget et fire slags forspring til amerikaneren Tim Thelen.

WINSTONgolf. Stilling og Livescoring

Related posts

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke glip af de seneste nyheder fra golfens verden, nye konkurrencer og meget mere - og vi lover at 

Tak for din tilmelding!

X