HELE FELTET PÅ KLOKKEN I ØSTRIG

HELE FELTET PÅ KLOKKEN I ØSTRIG

Af Mogens Nielsen

Der er fem danskere i feltet i Østrig, hvor formatet og cuttet er lidt anderledes, end hvad spillerne er vant til. Der er også fem danskere med på Challenge Tour, der i Belgien skal forsøge at fortsætte de seneste ugers succes.

Anders Hansen, Søren Kjeldsen, Joachim B. Hansen, Jeff Winther og Jeppe Huldahl bliver de fem danskere, der torsdag starter ud i Shot Clock Masters i Østrig på European Tour. Det er en af de turneringer, hvor Challenge Tour spillerne får deres indtjening forholdsvis med over på deres Tour også.

Det kan blive meget seværdigt, idet spillerne som navnet siger kommer på klokken. Hvor mange sekunder man har til de enkelte slag og hvornår det tæller, kan man læse nærmere om her.

Cuttet er også lidt anderledes end sædvanligt. Efter  to runder cuttes der ned til de bedste 65 professionelle og lige. Det er som det er for det meste, men efter tredje runde er der et nyt cut, hvor blot 60 spillere kommer med i fjerde runde. De frasortere får dog tællende præmie svarende til deres placering efter anden runde.

Turneringen kan følges her på nettet og Viasat Golf er med direkte torsdag fra klokken 10:30 til 12:30 og igen fra klokken 15:00 til 18:00.

På Challenge Tour, der gæster Belgien i KPMG Trophy, er der ligeledes fem danskere til start. Det er Niklas Nørgaard Møller, Morten Ørum Madsen, Mark F. Haastrup, Mads Søgaard og Rasmus Hjelm. Med Haastrup som bedste dansker af de nævnte som nummer 72 på ranglisten, kan man håbe på, de seneste ugers gode resultater vil gentages i Belgien.

KPMG Trophy kan fra torsdag følges her

Related posts

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke glip af de seneste nyheder fra golfens verden, nye konkurrencer og meget mere - og vi lover at 

Tak for din tilmelding!

X