Santander
header abonnemnt teaser
HØJGAARD KLAREDE IKKE THE OPEN CUT

HØJGAARD KLAREDE IKKE THE OPEN CUT

Af Mogens Nielsen

Uden på nogen måde at falde igennem, blev anden runde desværre et farvel til Nicolai Højgaard i The Open. Den unge danske amatør var ligeså god som verdens nummer et og to og bedre end mange flere tidligere vindere og andre store navne.

Den danske amatør Nicolai Højgaard missede reelt cuttet på de første seks huller af anden runde. Her var han allerede noteret for tre bogies og dermed fire over par totalt. Efter en serie i par, blev det tre bogies mere og da også en enkelt birdie på de sidste seks huller. Runden i 76 og en total på seks over par for turneringen.

Nicolai har givet haft en fantastisk oplevelse og helt sikkert også lært en masse og endvidere klaret sig lige så godt som flere af verdens bedste og flere andre store navne.

Læs også: Thorbjørn er videre i The Open

Klokken 19:30 var både Zach Johnson og Kevin Kisner i klubhuset i seks under par totalt. Pat Perez og Zander Lombard i samme score med huller endnu at spille.

Tommy Fleetwood færdigspillet med dagens bedste score i 65. Som verdens nummer ti må han regnes for en af de bedste uden en Major. Den kunne komme søndag. 65 eller bedre kan dog nås af andre, specielt Jordan Spieth der er fem under for runden efter 14 huller.

Thorbjørn Olesen lå delt nummer 11 da han kom ind. Det er der ikke ændret meget å, idet han klokken 19:30 ligger delt nummer 13. Cuttet ser ud til at blive to over par, men kan gå til tre over.

Verdens nummer et og to, Dustin Johnson og Justin Thomas i samlet seks og fire over par, misser cuttet. Det ser heller ikke godt ud for Justin Rose og Jon Rahm, der i fire over dog har huller at gøre godt med. De to er verdens nummer tre og fem.

Til gengæld er både Jordan Spieth, Brooks Koepka, Rickie Fowler og Rory McIlroy alle med fremme på leaderboarded.

Viasat Golf sender nu og til alle er inde og scores og stilling kan endvidere følges her

Relaterede artikler

X
---------------------------------------------------------------------------------------------- Tracking Code: Standard (Asynchronous) "Retargeting" ----------------------------------------------------------------------------------------------