Himmerland golfophold
HULDAHL OG HAASTRUP GIVER DEN GAS: BEGGE ER I TOP FEM

HULDAHL OG HAASTRUP GIVER DEN GAS: BEGGE ER I TOP FEM

Af Nicolai Jaquet
Det går godt for Jeppe Huldahl på European Tour og for Mark F. Haastrup på Challenge Touren i denne uge.

Det går godt for Jeppe Huldahl på European Tour, hvor der i denne uge spilles Shot Clock Masters på Diamond CC i Østrig. 36-årige Jeppe Huldahl er i gang med sit ‘comeback’ til top-golfen. I denne sæson spiller han på Challenge Touren, hvor han i sidste uge hentede en tredjeplads.

I denne her uge har Jeppe Huldahl så fået adgang til European Touren. Indtil videre har det vist sig at gå godt. Efter tre runder er Jeppe Huldahl at finde i 7 under par, og det giver ham faktisk en rigtig solid placering som delt nummer tre, som han deler med syv andre spillere.

Det kunne dog have set meget bedre ud. Huldahl var tre under på runden efter ni huller, men bogeys på både 11, 13 og 18 medførte, at han måtte ‘nøjes’ med en runde i par.

Det ser dog overordentligt svært ud at fange en velspillende Mikko Korhonen, som Huldahl er seks slag efter. Finnen gør ikke meget forkert, og har skaffet sig selv en føring på fem slag ned til Justin Walters inden sidste runde. I alt er han 13 under par og har endnu ikke lavet en eneste bogey i turneringen.

Alle fem danskere formåede at komme med i weekenden i Østrig. Søren Kjeldsen ligger nummer 17 i fem under par efter en fin lørdagsrunde i tre under par.

Joachim B. Hansen ligger i tre under par på en delt 29 plads side om side med Jeff Winther, der ikke helt kunne følge op på de fine takter fra de to første runder og gik en skidt runde i to over par.

Anders Hansen kom rundt i fine 70 slag, som er to under par på banen. Samlet er Hansen i par for turneringen, og det giver lige nu en delt 48. plads.

Se stillingen fra Shot Clock Masters her

LÆS: Et styk modeshow tak

I Belgien bliver der spillet KPMG Trophy på Challenge Touren. Her var fem danskere til start, men kun Mark F. Haastrup sneg sig med i weekenden. Det gør han til gengæld også fremragende.

Lørdag bød på en score i fire under par, og han ligger på en delt fjerdeplads inden sidste runde. Samlet er Haastrup i 14 under.

Turneringen føres af waliseren Stuart Manley, der er i 19 under par.

Stillingen fra KPMG Trophy kan findes her

Related posts

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke glip af de seneste nyheder fra golfens verden, nye konkurrencer og meget mere - og vi lover at 

Tak for din tilmelding!

X