IKKE DEN BEDSTE SØNDAG FOR DANSKERNE PÅ CT OG LET TOUR

IKKE DEN BEDSTE SØNDAG FOR DANSKERNE PÅ CT OG LET TOUR

Af Mogens Nielsen

Søndag blev lidt en øv dag i finalen i Hopps Open de Provence på Challenge Tour. Specielt det danske es faldt ned gennem leaderboarded. De danske damer sluttede helt lige i Spanien, men langt nede i feltet.

Det blev ikke de store resultater for nogle af de fire danskere i søndagens finalerunde i Hopps Open de Provence.

Værst gik det for Joachim B. Hansen, der brugte 76 slag i sin runde og faldt fra en delt ottendeplads ned som delt nummer 28, hvor han dog alligevel blev bedste dansker.

Jeppe Huldahl endte på en delt 40. plads og både Martin Ovesen og Mark F. Haastrup (Billedet) på en delt 48. plads. Mark var i en under par bedste dansker søndag.

Sejren franskmanden Romain Langasque i 15 under par med Joel Girrbach fra Schweiz og Joel Sjöholm på den delte andenplads tre slag efter. Girrbach lavede dobbeltbogey på sidste hul, hvor en birdie ville have sendt ham i omspil.

Slutresultat og pengepræmier i Frankrig kan ses her

Det blev også placeringer på det jævne for de to danske damer på LET i Spanien. Her sluttede både Nicole Broch Larsen og Emily K. Pedersen på en delt 50. plads i tre under par for turneringen. Hollænderen Anne Van Damm blev en sikker vinder. Hun sluttede i 26 under par og var otte slag foran tyskeren Caroline Masson og Selin Hyun fra Korea på andenpladsen.

Slutresultatet på LET Tour kan ses her

Nu håber vi senere søndag at kunne bringe godt nyt fra European Tour, hvor der også er fire danskere i finalefeltet i Portugal Masters.

Relaterede artikler

X