Primo Tours
header abonnemnt teaser
Instruktion: ”Bliv bedre til de korte puts”!

Instruktion: ”Bliv bedre til de korte puts”!

Af Anders Dahl Christiansen.

Har du problemer med at få nok af de kortere puts i hul, så kommer der her et tip, som måske for alvor kan hjælpe dig ned i hcp.

”Man bliver ind imellem lidt ekstra nervøs, når man har et put fra ca. 1 meter, fordi den bør man jo få i…. Når man bør få et put i bliver man måske lidt ekstra anspændt og ivrig efter om bolden går i, og har du det sådan, kan tippet i videoen her sikkert hjælpe dig”, udtaler tidligere succestræner for herrelandsholdet, Anders Dahl Christiansen.

Se videoen ” Bliv bedre til de korte puts” via linket HER.

Og få en SUPER luksus oplevelse fra siden HER

Idéerne fra klippet har Anders brugt en masse gange, når han har arbejdet i USA for én af verdens bedste trænere, Jim McLean, og desuden kan lignende idéer også ses i ”Det succesfulde shortgame”, som er en populær DVD om golf instruktion. Anders har også lavet DVD’en ”Det succesfulde sving”, og DVD’erne fik bl.a. følgende ord med på vejen: ”uden sammenligning de bedste danske videoer eller DVD’er om golf instruktion nogensinde”. DVD’erne kan købes ved at henvende sig direkte til Anders pr. e-mail eller på messenger.

Se videoen og lær idéerne Anders, der også er uddannet ”The Golf Athlete Instructor”, ”NLP Coach” og ”Jim McLean Master Instructor”, ind imellem bruger i sin træning.

Se videoen ” Bliv bedre til de korte puts” via linket HER.

Har du lidt fysiske skavanker eller vil du blot forbedre dig, så kan du booke individuel træning med Anders, der også er uddannet fysioterapeut, via siden HER.

Ved træning m. Anders får du i alle longgame lektioner en video tilsendt af lektionen samt Trackman data under sessionen.

Du kan også se mere om golf rejser med Anders via siden HER

På de kommende rejser kan du forvente gourmet mad, fantastiske baner/destinationer, og EKSTREM ”Value for money”!

Anders er indehaver af www.trainyourbrain.dk, hvorfra du GRATIS kan hente en af verdens mest anerkendte bøger om personlig udvikling, og så har han som nævnt udgivet DVD’erne ”Det succesfulde golfsving” og ”Det succesfulde shortgame”, der er blevet anmeldt som ”De bedste danske instruktions videoer eller DVD’er nogensinde”!

— o0o —

Anders Dahl Christiansen arbejdede med det danske landshold i 5 år fra 2006-2010 og var ansvarlig herrelandstræner i 2010, som var det bedste år nogensinde for herrelandsholdet. Han har desuden via sit virke hos, Jim McLean i USA, arbejdet med spillere fra den amerikanske PGA Tour og med flere Europa Tour spillere både for damer og herrer. I årene før landstræner karrieren uddannede Anders sig til Master Instructor, for hos Jim McLean, som er én af verdens mest respekterede trænere.

Relaterede artikler

X
---------------------------------------------------------------------------------------------- Tracking Code: Standard (Asynchronous) "Retargeting" ----------------------------------------------------------------------------------------------