Golfhæftet
Bolig udland
Sportspark Blaavandshuk
Santander
Primo Tours
Nordic Golfers
header abonnemnt teaser
JOACHIM B. HANSEN LEVERER KINESISK TOPRESULTAT

JOACHIM B. HANSEN LEVERER KINESISK TOPRESULTAT

Af Nicolai Jaquet
Joachim B. Hansen tog andenpladsen i Kina med en flot afslutningsrunde og kommer hjem med mere end 25.000 euro og et fantastisk udgangspunkt på pengelisten.

Det var ikke meget, resten af feltet kunne gøre ved finnen Kim Koivu, da Belt and Road Colorful Yunnan Open i Kina blev færdigspillet søndag.

Kim Koivu brændte banen af i finalen og leverede en runde i syv under par. Samlet kom han op på 16 under par, og det var derfor en stensikker sejr, der er 27-årige Kim Koivus første i sin karriere.

En af dem, der kom tættest på Koivu, var Joachim B. Hansen, der med en finalerunde i fem under par fik spillet sig op på en delt andenplads. Samlet kom Hansen igennem turneringen i 12 under par, så der var stadig et stykke op til Koivu, der vandt med fire slag. Hansen deler i øvrigt andenpladsen med englænderen Marcus Armitage. Joachim får for præstationen en check på ikke mindre end 25.523 euro.

LÆS: Genopstandne Poulter fører inden finalen

Feltets to andre tilbageværende danskere leverede også fine afslutninger. Jeppe Huldahl gik tre under i sidste runde og kom til fire under samlet. Det giver Huldahl en delt 18.plads. Et slag efter på en delt 21. plads endte Mark F. Haastrup.

Alt i alt en rigtig fin uge på Challenge Touren, der ikke spiller i næste uge. Det gør de tilgengæld om to uger, når der fra den 26.-29. april spilles Turkish Airlines Challenge i Belek, Tyrkiet.

Endelig stilling fra Belt and Road Colorful Yunnan Open.

Relaterede artikler

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

X