Santander
header abonnemnt teaser
JOACHIM GODT FRA START PÅ KINA-RUNDTUR

JOACHIM GODT FRA START PÅ KINA-RUNDTUR

Af Peter Skott Carlsen.

Der resterer nu kun tre turneringer i denne sæson på Challenge Touren, men der er stadig nogle uafklarede spørgsmål. Hvem skal slutte i top-15 og få Europa Tour kortet? Og holder Joachim B. Hansen fast og vinder pengelisten? Med 850.000 dollars i samlet præmiesum i de komende turneringer i Kina er der meget at spille om, og da den første turnering begyndte torsdag, fik Joachim B. Hansen en god start.

Allerede efter seks huller på Sanya Luhuitou Club var Joachim B. Hansen på -5, men på de resterende huller var han +1, og derfor kom den samlede score til at lyde på 68 slag (-4), hvilket rækker til en 6. plads.

– Læs mere: Lucas har vundet Dunhill Links Championship

Der er yderligere tre danskere til start, og de er noget spredt på leaderboardet efter åbningsrunden. Mark F. Haastrup var rundt i -2 og er nummer 29, mens Martin Ovesen som nummer 53 i par er lige indenfor cutgrænsen. Den ser Jeppe Pape Huldahl ud til at skulle kæmpe med at nå, da han skulle bruge 77 slag.

I front for turneringen er Grant Forest fra Skotland, der blandt takket være tre eagles var bogeyfri og rundt i -10. Han fører med tre slag foran Kalle Samooja, mens der er yderligere to slag ned til spillerne på tredjepladsen.

Hainan Open, leaderboard.

Relaterede artikler

X
---------------------------------------------------------------------------------------------- Tracking Code: Standard (Asynchronous) "Retargeting" ----------------------------------------------------------------------------------------------