Himmerland golfophold
JOACHIM I FLOT LØRDAGS MOVE

JOACHIM I FLOT LØRDAGS MOVE

Af Mogens Nielsen

Joachim B. Hansen gik lørdag i fem under par i Finnish Challenge og rykkede fra cutgrænsen ind i top 20. Også Huldahl gik under par og rykkede enkelte pladser frem.

Med hele syv birdies på kortet og bare et par bogies, rykkede Joachim B. Hansen frem fra en delt 47. plads på cutgrænsen til nu en delt 17. plads i Finnish Challenge. Samlet otte under par truer han dog ikke podiet, men det er ikke umuligt søndag at spille sig ind i top 10, hvor spillerne bare ligger et par slag bedre.

Læs også: Cappelen hænger på i Californien

Jeppe Huldahl kom rundt i et enkelt slag under par. Jeppe startede også fra den delte 47. plads og rykkede frem som delt nummer 44, samlet fire slag under par. Jeppe lavede eagle på første hul og siden fire bogies og tre birdies i en lidt blandet runde.

Hel fremme i 15 under par ligger finnen Kim Koivu sammen med skotten Robert MacIntyre. Finnen er den eneste i top seks i stillingen, der i forvejen ligger i top 15 på pengelisten. Her er han nummer ni og kan sikre sig kortet med en sejr i denne uge. Finland har i øvrigt også en mand i 14 under par på den delte tredjeplads. Turneringen har en førstepræmie på 28.800 euro. I forhold til pengepræmierne ligger der en amatør foran begge danskere i stillingen, der ikke tæller med.

Finnish Challenge kan følges her

Related posts

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke glip af de seneste nyheder fra golfens verden, nye konkurrencer og meget mere - og vi lover at 

Tak for din tilmelding!

X