Sportspark Blaavandshuk
header abonnemnt teaser
Julekampagne på billetter – SPAR 25% (Også på VIP)

Julekampagne på billetter – SPAR 25% (Også på VIP)

Af Pressemeddelelse.

Interessen for billetter til næste års Made in Denmark har været overvældende siden vi under Ryder Cup åbnede op for de første 3.000 billetter. Det gode tilbud betød, at de annoncerede billetter rekordhurtigt blev solgt og billetsalget er det bedste i Made in Denmarks historie.

Nu frigives dagsbilletter og VIP billetter
Den 1. december åbner vi igen billetsalget, hvor yderligere 5000 billetter sættes til salg – denne gang med en rabat på 25% når man bruger rabatkoden “MIDJUL18”

I denne omgang frigives både dagsbilletter og VIP billetter, og man kan i hele december måned købe alle billettype og 25% rabat samt gebyret på 25 kr..

Køb din Made in Denmark billet her.

– Vi har fået en masse spørgsmål i forhold til festival og camping, og ja, begge dele kommer til Made in Denmark i 2019, og vi forventer at starte salget af Campingpladser allerede den 7. december, siger Flemming Astrup.

Vil du holdes opdateret, så kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev her.

Made in Denmark 2019 afvikles fra 23. – 26. maj på Himmerland Golf & Spa Resort og har for første gang en præmiesum på tre millioner euro eller 23 millioner kroner.

Relaterede artikler

X
---------------------------------------------------------------------------------------------- Tracking Code: Standard (Asynchronous) "Retargeting" ----------------------------------------------------------------------------------------------