Santander
header abonnemnt teaser
KJELDSEN INDE MED EN GOD RUNDE

KJELDSEN INDE MED EN GOD RUNDE

Af Mogens Nielsen

Her kan du læse om finalen på Challenge Tour, hvor de to danskere ikke havde nogen god dag, og om Staysure Tour, der sluttede med ovelegen sejr til Waliser og hvor Steen Tinning holdt sin placering. Der er også nyt fra Skotland, hvor de førende endnu ikke er gået ud, men hvor Søren Kjeldsen er færdigspillet og udover en god check har spillet sig ind i turneringens verdensranglistepoint.

Det gik skidt for både Niklas Nørgaard Møller og Mark Haastrup i finalerunden i Italian Challenge. Niklas gik sidste runde i en over par efter en ellers rigtig god start med tre birdies på de første seks huller. Mark gik i fire over par. Niklas og Mark sluttede henholdsvis som delt 33 og delt 45.

Vinderen blev Sebastian Söderberg fra Sverige, der sluttede i 17 under par og var et slag bedre end nordmanden Erik Tage Johansen, der var kommet tidligt ind med en runde i 63.

Slutresultatet fra Sardinien kan ses her

Steen Tinning sluttede på en delt 23. plads i WINSTONgolf Senior Open i Tyskland. Waliseren Stephen Dodd førte fra start til slut og i 15 under par, var han seks slag bedre end franskmanden Jeff Remesy på andenpladsen.

Slutresultatet i turneringen kan ses her

I Scottish Open er Søren Kjeldsen færdigspillet allerede inden de førende går ud. Søren fik lidt revanche for lørdagens dårlige runde, idet han gik i fire under par og kom i klubhuset på en delt 38. plads. Placeringen kan ændres nogle pladser begge veje, men der bliver tale om noget af en forbedring for Søren, der startede runden som en af de første på banen fra en delt 62. plads. Det forventes som lørdag – og det tyder allerede på det – at de tidligt startende har haft bedre forhold, end det der venter de førende spillere!

Det sene afbud til turneringen, der bragte Jeff Winther ind i feltet, betød en nedjustering af turneringens verdensranglistepoint fra 50 til 48 til vinderen. Alligevel er der point til top 50 og lige. Søren Kjeldsen får dermed udover en god check også lidt point til OWGR.

Viasat Golf starter den direkte transmission fra Skotland klokken 16 og turneringen kan endvidere følges her

GolfAvisen.dk refererer fra turneringen, når slutresultatet foreligger i løbet af aftenen.

Relaterede artikler

X
---------------------------------------------------------------------------------------------- Tracking Code: Standard (Asynchronous) "Retargeting" ----------------------------------------------------------------------------------------------