Golfhæftet
Primo Tours
Nordic Golfers
Loewe
Vilcon
Santander
Bolig udland
Sportspark Blaavandshuk
header abonnemnt teaser
KJELDSEN MED FIN LØRDAGSRUNDE: TILBAGE I TOP 20

KJELDSEN MED FIN LØRDAGSRUNDE: TILBAGE I TOP 20

Af Nicolai Jaquet
Søren Kjeldsen gik en hæderlige tredje runde og spillede sig lidt frem igen. Joachim B. Hansen ligger også udemærket til på Challenge Tour.

Søren Kjeldsen revancerede sig efter en noget tam anden runde, da han fredag spillede sig frem i feltet ved KLM Open i Holland.

Tre under par lød scoren på fra Kjeldsen, og det sendte nordjyden tilbage ind i top 20. Han er samlet seks under par på en delt 19. plads.

Kjeldsen var eneste dansker, der klarede cuttet i Holland, så det hviler alene på hans skuldre at forsvare de danske farver i søndages finalerunde.

LÆS: Kun Kjeldsen tilbage i Holland

Japaneren Hideto Tanihara spillede sig frem med en runde i otte under par og lå længe og delte føringen med den tårnhøje englænder Jonathan ‘Jigger’ Thomson i 12 under par. De to deler efter runden andenpladsen sammen med Ashun Wu.

Engelske Chris Wood overhalede dem nemlig og spillede sig på 13 under, hvilket giver ham føringen.

Også den irske Ryder Cup vicekaptajn Padraig Harrington viste, at de aldrende lemmer stadig kan producere god golf. En god lørdag i seks under par sender ham op på en delt sjetteplads.

Se stillingen fra KLM Open her.

I Kazakhstan er Joachim B. Hansen nok engang bedste dansker på Challenge Touren. Efter tre runder er han at finde på en delt 11. plads i 12 under par.

Mark. F Haastrup og Martin Ovesen deler en placering som nummer 32. De er otte under.

I front er amerikaneren Sean Crocker efter en flot runde i hele 10 under par. Samlet er han 20 under, og har et slag til skotten Liam Johnston.

Se stillingen her.

Relaterede artikler

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

X