Backtee Mens Golf
KNUSENDE SEJR TIL EUROPA I SINGLERNE – OG TOTALT

KNUSENDE SEJR TIL EUROPA I SINGLERNE – OG TOTALT

Af Mogens Nielsen

Thomas Bjørn fik succes som kaptajn for det europæiske hold, da han valgte at spille sine formentlig stærkeste kort ud fra start, da Eurasia Cup skulle afgøres.

Der var lagt op til en spændende og jævnbyrdig tredje dag i Eurasia Cup, efter de to dage med doubler var endt 3½-2½ til Asien i fourballs og 3-3 i foursomes.

Med 24 matcher gjaldt det om at komme på 12½ point, dog kunne Europa nøjes med uafgjort for at beholde trofæet, ligesom det gælder i Ryder Cup for de forsvarende mestre.

Bjørns hold var imidlertid overdådigt spillende og vandt singlerne med overbevisende 8½-3½ og dermed holdmatchen med 14-10.

Bjørn havde stillet singlerne op med Noren først, efterfugt af Casey, Fleetwood, Stenson og Cabrera Bello i de første fem matcher. Af disse tabte kun Paul Casey og Europa opnåede sine 8½ point allerede efter 10 matcher, idet de to sidste begge blev tabt. De to nederlag indkasseret af Ross Fisher og Paul Dunne

Thomas Bjørn udtalte i kort interview, at rollen som kaptajn giver masser af arbejde. Alle forventer jo man er overalt på samme tid, forklarede Bjørn, der også fortalte, han havde lært meget om sig selv og om sine spillere, som Bjørn mente alle havde potentiale til Ryder Cup.

Alt tyder altså på, at både kaptajnen – der i øvrigt er med fra torsdag i Abu Dhabi på en invitation – og hans emner er godt forberedte på den kommende Ryder Cup!

På fotoet ses Tommy Fleetwood, der ligesom landsmanden Tyrrell Hatton vandt alle sine tre matcher.

Resultatet af Eurasia Cup og de enkelte 24 matcher kan ses her

Husk også, du fra klokken 11:00 på Viasat Golf kan følge Jeff Winthers fight for et topresultat i South African Open.

Related posts

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke glip af de seneste nyheder fra golfens verden, nye konkurrencer og meget mere - og vi lover at 

Tak for din tilmelding!

X