PING
KUN TO DANSKERE KLAREDE SIG VIDERE I PRAG

KUN TO DANSKERE KLAREDE SIG VIDERE I PRAG

Af Mogens Nielsen

Danskerne kunne ikke leve op til første runde på Challenge Touren i Prag. Kun Jeppe Huldahl forbedrede sin position og kun en mere kom videre. Steen Tinning ligger midt i feltet efter første runde på ugens Staysure Tour.

Der er stadig spillere på banen på Challenge Tour, der spiller Prague Golf Challenge i Tjekkiet. Det vil dog ikke ændre på, at kun to danskere af de syv startende kommer videre til weekendens runder.

Jeppe Huldahl spillede en god anden runde i tre under par og han ligger omkring delt nummer 18 i seks under totalt. Matin Ovesen i par 72 rykkede mange pladser tilbage, men er videre med sine fire under par skabt torsdag, hvor han til aften vil ligge omkring delt nummer 45. Mark Hasstrup var en under for runden før de sidste tre huller og behøvede her en birdie mere, men det blev bogey og det ligger fast, at to under par heller ikke kommer videre. Cuttet ligger til enten tre under par, men kan gå til fire under. Derimod ikke den anden vej til to under.

Læs også: Danskere sprudlede på Challenge Touren i Prag

Efter ni spilleuger i træk med flotte placeringer, missede Joachim B. Hansen også cuttet. Forståeligt med en reaktion ovenpå de mange flotte uger med sejr søndag i Made In Denmark Challenge. Hans førsteplads på ranglisten kommer ikke i fare af den grund.

De øvrige danskere der er slået ud, er Rasmus Hjelm og Daniel Løkke, mens Victor Østerby trak sig efter første runde.

Finalerunderne i Prag kan følges her

På Staysure Tour, der spiller Swiss Senior Open, ligger Steen Tinning efter første runde lunt midt i det bare 54 mand store felt, der spiller uden cut over 54 huller. Steen gik runden i par og ligger delt nummer 25.

Tre tidligere kendte European Tour spillere deler føringen i fem under par, der svarer til runder i 65. Det er australieren Greg Turner, Barry Lane fra England og waliseren Phillip Price.

Swiss Senior Open der har 320.000 euro i præmiesum kan følges her

 

Related posts

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke glip af de seneste nyheder fra golfens verden, nye konkurrencer og meget mere - og vi lover at 

Tak for din tilmelding!

X