PING
LÆKKERT PRISVINDENDE REGNTØJ

LÆKKERT PRISVINDENDE REGNTØJ

Af Peter Nielsen

Regntøjet fra Cross har høstet flere priser i 2017. Blandt andet for bedste regntøj. Vi har testet det prisvindende sæt, der bestemt må siges at være i den bedre ende, når det kommer til golfregntøj. 

Efter et vådt år i Danmark har diverse regntøjsforhandlere haft kronede dage. Det er dog langt fra ligegyldigt, hvilket regntøj der spilles i med de massive vandmængder der er kommet, og da man som golfspiller gerne skal være tør hele runden rundt.

Det er bestemt tilfældet, hvis der spilles i et sæt fra Cross, der med sin Edge-serie har skabt et rigtig lækkert produkt.

Cross Edge-Regnjakken er lavet i tre lags FTX stretch, hvilket gør, at det ikke blot holder dig tør men også varm. Den har en justerbar halskrave med microfleece, hvilket især er en fordel på de kolde dage. Stretch-materielet gør, at der er optimal bevægelsesfrihed, hvilket ikke gør sig gældende med alle regnsæt. 

Det er dog ikke kun halskraven, der er justerbar. Det samme gør sig gældende for ærmerne, der kan justeres ved håndleddet. Det gør det nemt at komme til sit golfur, hvilket rigtig mange spiller med. Jakken kan ligeledes justeres i livet, så der lukkes helt af for regn og vind.

Der er to frontlommer med lynlås, hvor der i den ene er et håndklæde til golfbolden eller brillen.

Stretch-materialet gør, at der er optimal bevægelsesfrihed, hvilket ikke gør sig gældende med alle regnsæt.

Cross Edge-Regnbuksen er ligeledes lavet i tre lags stretch-materiale og produceret med et minimum antal syninger. Buksen har justerbar velcro ved livet og elastik i livet for optimal fit. Der er to frontlommer med lynlås. Ydermere har buksen to baglommer med velcrolukning. 

Der er cordura forstærkning ved benene og ekstra lange vandtætte lynlåse, så man nemt kan få busken af igen, uden at tage sine golfsko af.

Vores vurdering 

Et helt igennem forrygende sæt regntøj, der er yderst behageligt at have på. De tre lag gør, at det sagtens kan bruges hele året rundt – også på de kolde dage. Specielt fleccekraven på jakken er dejlig, når der er koldt og blæsende.

Bevægelsesfriheden er i top, hvilket er et must med regntøj.

Sættet har nogle fede detaljer, hvor der er særligt lækkert, at det på flere områder er justerbar.

Og så gør det ikke noget, at det rent faktisk ikke ligner et sæt regntøj, men mere et par normalt golfbukser og en almindelig golfjakke. Det gør, at ikke kun er anvendeligt i regnvejr men faktisk i mange forskellige vejrtyper.

FAKTA

Cross M Edge Jacket

Vandtæt: 20.000 mm – Åndbarhed: 20.000g/m2/24h

Farve: Hvid og grå med orange lynlåse. Str: S-XXL

Vejledende udsalgspris: 2.799 kr.

Cross M Edge Pants

Vandtæt: 20.000 mm – Åndbarhed: 20.000g/m2/24h

Farve: Charcoal. Str: S-XXL

Vejledende udsalgspris:2.229 kr

Læs mere om regntøjet på www.crosssportswear.dk, hvor du blandt andet kan se hele Egde-serien

 

Related posts

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke glip af de seneste nyheder fra golfens verden, nye konkurrencer og meget mere - og vi lover at 

Tak for din tilmelding!

X