BACKTEE Ladies Golf
LARS LARSEN:MANGE MULIGHEDER I SILKEBORG

LARS LARSEN:MANGE MULIGHEDER I SILKEBORG

Af Peter Nielsen

Efter fire år med Made in Denmark i Himmerland, er det nu slut. Turneringen rykker til Silkeborg i 2018, og Lars Larsen udtalte på et pressemøde, at han ser mange muligheder i Silkeborg. 

Der er slet ingen tvivl om, at Made in Denmark har været en stor succes i Himmerland. Tilskuerne har væltet ind for at se golf og være til festival, og selvom der var knap så mange til Made in Denmark i år, som tilfældet var sidste år, har det alligevel været en forrygende golffest.

Made in Denmark har uden tvivl betydet en del for Himmerland Golf & Spa Resort, hvor antallet af greenfeegæster og medlemmer må være steget betragteligt siden turneringens begyndelse i 2014.

Lars Larsen og teamet omkring Made in Denmark ser dog frem til, at turneringen rykker til Silkeborg, hvor de mener, at mulighederne er mange. Særligt dét, at publikum kommer tættere på en større by, ser Larsen som en fordel.

-Der er ingen tvivl om, at der er mange, der sætter pris på at være tættere på byen. Der sker trods alt mere i Silkeborg, end i Gatten, udtalte Lars Larsen på et pressemøde under Made in Denmark.

-Derudover har Silkeborg lige få et nyt stadion, som måske også kan bruges til et eller andet, fortsatte Larsen.

Det er dog ikke kun bylivet og stadion, hvor Made in Denmark folkene ser muligheder. Også banen har stor potentiale for at skabe en god turnering.

-Banen er allerede godkendt af Europa Touren. Måske skal der nogle småjusteringer til, men alt i alt er den klar.

Da snakken faldt på et nyt Himmerland Hill, var Made in Denmark teamet mere tøvende.

-Himmerland Hill er skabt af publikum. Der skulle dog ikke et geni til at se, at bakken ved hul 16. ville blive en publikumsmagnet med udsigt udover søen og til to golfhuller. Men vi vil ikke tage æren for det, udtalte Flemming Astrup.

Mange snakker allerede om, at hul 6. på Silkeborg Vest kan blive det nye publikumshul. Der er 155 meter fra hvid tee og er et helt igennem forrygende par 3 hul inde i skoven. Om det bliver tilfældet, vil tiden vise.

Tak til Himmerland for at være vært for fire fantastiske Europa Tour-turneringerne. Vi ser frem mod Made in Denmark 2018 i Silkeborg, hvor vi måske skal vænne os til ord som Silkeborg Hill, Bjørnefælden eller Kaptajnens klo.

Vi ses i Silkeborg

Related posts

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke glip af de seneste nyheder fra golfens verden, nye konkurrencer og meget mere - og vi lover at 

Tak for din tilmelding!

X