LASSE JENSEN: IKKE BANGE FOR AT SPILLE MED DE STORE

LASSE JENSEN: IKKE BANGE FOR AT SPILLE MED DE STORE

Af Peter Nielsen

Lasse Jensen skabte søndag et fremragende resultat, da han fik en fornem andenplads i Nordea Masters. Allerede i december spåede Lasse, at det ville blive hans sæson, som på ingen måde er slut endnu. Lasse vil endnu mere.

Med sin fornemme andenplads i Nordea Masters har Lasse Jensen ikke gjort det sværere for sig selv, at skabe en sæson, der kan kaldes en succes. Da Golfavisen.dk talte med Lasse forud for sæsonen, var han på ingen måde i tvivl om, at han ville få sit gennembrud i 2016.

Han ligger nu nummer 71 på Race to Dubai og ligger lunt i golfsvinget til at beholde tourkortet endnu en sæson. Der er dog ingen tvivl om, at Lasse ikke stiller sig tilfreds med sin nuværende placering eller indtjening. Han vil videre og tror fortsat på, at der sker store ting i resten af sæsonen.

-Jeg har været ret tæt på i et år nu, og været meget tålmodig omkring mit spil. Jeg har ventet og følt mig klar, og er ikke bange for at spille med de store. Jeg ved nu, at når jeg spiller uden frygt og spiller mit bedste, så er det rigeligt. Nu arbejder jeg hårdt videre, og så ved jeg, at der kommer gode chancer, som skal gribes. Jeg tror, at det kan blive en stor sæson, fortæller Lasse Jensen til Golfavisen.dk

Lasse Jensen skal allerede i ilden igen torsdag, når Lyoness Open skydes i gang i Østrig. Midt i juli spilles The Open, som Lasse er kvalificeret til via sin andenplads i Nordea Masters. Her kan han passende finde sit allerbedste spil frem og gøre sæsonen endnu større.

Related posts

X