Bolig udland
Primo Tours
Santander
Nordic Golfers
Golfhæftet
Sportspark Blaavandshuk
header abonnemnt teaser
LEE WESTWOOD OG PING FORLÆNGER SUCCESFULDT SAMARBEJDE

LEE WESTWOOD OG PING FORLÆNGER SUCCESFULDT SAMARBEJDE

Af Peter Skott Carlsen

Hvorfor bryde et succesfuldt samarbejde, når det har resulteret i utallige store resultater. Det må man sige, at Lee Westwood og PING har skabt de sidste mange år, og nu har man så valgt at forlænge samarbejdet for yderligere år.

Nu 44-årige Westwood, der før jul offentliggjorde, at han kommer til Made in Denmark i Silkeborg til sommer, har vundet hele 42 titler rundt omkring i verden, og af dem er de 23 kommet på Europa Touren. Han har aldrig vundet en major, men imponerende 18 gange er han sluttet i top-10, og tre gange er han sluttet på andenpladsen. Og siger man Lee Westwood, bør man i samme åndedrag også sige Ryder Cup. Ti gange i træk har han været med i den prestigefyldte match, og han har skaffet 23 point til Europa.

– Læs mere: Kæmpe julegave fra Lee Westwood til Made in Denmark

Den nye aftale  indebærer, at Westwood vil have en Ping Staff bag med minimum 11 PING køller/jern blandt andet en PING driver og PING putter. I øjeblikket består baggen af en G400 LST driver, G400 fairway kølle, G hybrid, i200 jern, Glide 2.0 wedges og en PING Vault Bergen Putter.

Der er ikke sluppet noget ud om længden og det finansielle i aftalen.

Relaterede artikler

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

X