Himmerland golfophold
LUCAS ALENE I SPIDSEN I PORTUGAL!

LUCAS ALENE I SPIDSEN I PORTUGAL!

Af Mogens Nielsen

Lucas Bjerregaard gik en flot tredje runde i Portugal, hvor han efter en mindre krise undervejs kom tilbage og nu er alene i spidsen før finalerunden.

Lucas Bjerregaard kan søndag sikre sig både karrierens første sejr og største check, hvis han kan holde stand i finalerunden af Portugal Masters. Lucas spillede en flot finalerunde, hvor han overtog føringen efter to birdies på de første fem huller. Birdie igen på 10., men efter en mindre krise med to bogies, mistede han føringen efter 14 huller. Samtidig med, andre fejlede lavede danskeren så birdies igen 15. og 17. og kom ind i 68, tre under par og totalt 14 under par.

Lucas får i søndagens finalerunde en stærk makker i George Coetzee, der blot er et slag efter. Han holdt sig ellers i baggrunden indtil en eagle på 18. hul.

Lucas og Coetzee går ud klokken 14:20 dansk tid. Alle tider og bolde kan ses her.

Eddie Pepperell, Marc Warren – efter to ture i vandet i runden – og lørdagens spillepartner Nino Bertasio er alle bare to slag efter Lucas. Herefter er hele seks mand i 11 under par, så der er altså ikke noget at give af den anden vej heller.

En sejr vil styrke Lucas økonomi (Og den danske valutakasse) med 333.330 euro og samtidig gavne beskæftigelsen i Danmark for en stund. I så fald skal klubbernes flagkommandoer nemlig i arbejde mandag morgen.

En sejr vil naturligvis også lukke ned for snakken om kategori til næste år. I den forbindelse vil selv en udelt tredjeplads til 125.200 euro sikre kortet for næste sæson, en fjerdeplads til 100.000 vil måske også være nok.

Vi glæder os allerede til den spændende finalerunde og hepper naturligvis på Lucas. Viasat Golf sender direkte fra klokken 14:00 søndag.

Både Anders Hansen, Jeff Winther og Thorbjørn Olesen gik rundt i par 71. Med de lave scores i feltets bedste halvdel kostede det nogle pladser for alle tre. Anders Hansen og Jeff Winther ligger delt 42 og Olesen delt 51.

Portugal Masters, Stilling og Livescoring

Related posts

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke glip af de seneste nyheder fra golfens verden, nye konkurrencer og meget mere - og vi lover at 

Tak for din tilmelding!

X