Himmerland golfophold
LUCAS FORTSAT MED I KAMPEN OM SEJREN

LUCAS FORTSAT MED I KAMPEN OM SEJREN

Af Nicolai Jaquet

Lucas Bjerregaard fik en skidt start, men kæmpede sig godt tilbage på tredje runde på Sicilien.

Lucas Bjerregaard har stadig muligheden for at hente karrierens anden sejr på European Tour efter tre runder af Rocco Forte Sicilian Open. Han mistede godt nok førstepladsen, men intet er afgjort endnu.

Det var ellers en lidt shaky start fra Lucas, der shankede en bold i sit åbningsslag. Bolden var væk og Bjerregaard måtte notere en dobbeltbogey. Efter fulgte så to birdies, og det kunne være blevet endnu en på ottende, hvor han missede et kort putt.

Han svarede dog igen med en eagle på hul ni, og kunne dermed begynde bag ni i to under på runden. Til sidst endte det med en runde i tre under par. Ganske hæderligt af nordjyden, der nu er samlet 12 under på en fjerdeplads.

LÆS: Vilde Webb brændte Sawgrass af

Svenske Joakim Lagergren er 13 under på andenpladsen efter en runde i hele otte under. Den placering deler han med Julien Guerrier fra Frankrig, der spillede sammen med Lucas Bjerregaard lørdag. Endnu en franskmand er i spidsen – det er Mike Lorenzo-Vera, der er i samlet 15 under efter en flot runde i 8 under.

Tre slag har Lucas Bjerregaard altså til de førende inden finalerunden.

De to andre tilbageværende danskere i feltet er også fint med. Jeff Winther leverede en glimrende runde i hele seks under par, der bragte ham op i samlet tre under. Det rækker til en delt 28. plads.

Den placering deler han med Thomas Bjørn, der var rundt i to under par lørdag.

Leaderboard fra Rocco Forte Sicilian Open kan ses her

Related posts

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke glip af de seneste nyheder fra golfens verden, nye konkurrencer og meget mere - og vi lover at 

Tak for din tilmelding!

X