Hotel Søpark Maribo golfophold
LUCAS I KAMP OM PODIE OG KORT SØNDAG

LUCAS I KAMP OM PODIE OG KORT SØNDAG

Af Mogens Nielsen

Søndagens finale bliver en af de mest spændende runder i Lucas Bjerregaards karriere. Fremme på en delt femteplads er han så tæt på de store penge, at han kan lukke hullet op til top 100 på pengelisten.

Lucas Bjerregaard er nummer 120 på pengelisten. 20 pladser op til nummer 100, lyder ikke af meget, men i penge er forskellen 85.000 euro. Alligevel får Lucas søndag en gylden chance for at lukke en stor del af dette gab om ikke hele afstanden.

Hele præmiefordelingen til top 70 i slutstillingen kan ses her

I en tre timers forsinket tredje runde lørdag grundet tåge i Schweiz, kom Lucas ind med en runde i 67 slag eller to under par. Totalt otte under par i klubhuset, var  Lucas på en delt femteplads, der måske ikke holder runden ud, med alle de førende på banen endnu. Runden bliver næppe færdigspillet, inden det bliver mørkt, men heldigvis skal ingen af de to danske finalister tidligt op søndag for at færdigspille den.

Med en præmiesum på 2,7 millioner euro i turneringen, vil en udelt 10. plads give 54.000 euro og en udelt femteplads hele 114.480 euro. Selvsagt er det meget store penge, Lucas kan tjene søndag med en god runde. Men der er heller ikke meget at give af den anden vej, før checken bliver mere ‘ordinær’.

Lasse Jensen gik sin runde i to over par 72 og han var på en delt 45. plads, da han kom i klubhuset. Lasse var undervejs i runden bare et slag efter Lucas, men tabte fire slag alene på de sidste tre huller. Lasse er nu to under par totalt.

De førende er ude omkring 12. hul og Scott Hend fører her i 12 slag under par.

Omega European Masters kan følges her

Related posts

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke glip af de seneste nyheder fra golfens verden, nye konkurrencer og meget mere - og vi lover at 

Tak for din tilmelding!

X