Himmerland golfophold
MID-DEBUTANT: FANTASTISK OPLEVELSE

MID-DEBUTANT: FANTASTISK OPLEVELSE

Af Peter Nielsen

Foto: Lars H. Thrane

Jacob Pingel Lauridsen slog torsdag sit første slag i en Europa Tour turnering. Selvom turneringen ikke gik, som han havde drømt om, var det alligevel en fantastisk oplevelse, danskeren kan se tilbage på.

Torsdag var en helt særlig dag for Jacob Pingel Lauridsen, der slog sit første slag i en Europa Tour turnering. Via MID Qualifier havde den langtslående Smørum spiller kvalificeret sig til Made in Denmark og en kæmpe drøm gik i opfyldelse.

Selvom det måske ikke helt gik som Lauridsen havde håbet, er det alligevel en tilfreds golfspiller, der kan se tilbage på sin debut.

-Det var en meget lærerig oplevelse, pisse fedt for at sige til ligeud. Spillet var til meget mere, end hvad scoren viste. Sådan er det nogle gange, når hænderne ikke gider gøre dét, man gerne vil have dem til i en ny og uvant situation, fortæller Lauridsen til Golfavisen.dk.

Smørum spilleren kom torsdag rundt i 78 slag, mens det blev til en runde i 85 slag fredag. Samlet set landede scoren på 21 over par, hvilket på ingen måde har taget modet fra debutanten.

-Selvom scoren var skidt, var det en fantastisk oplevelse. Jeg har lært en masse om mig selv, og fået en masse inspiration af at gå med Europa Tour-drengene. Nu skal der arbejdes videre, så jeg kan komme hurtigst muligt tilbage og få nogle flere Europa Tour-turneringer, udtaler Lauridsen.

Næste udfordring for Jacob Pingel Lauridsen er Finnish Open på Nordic Golf League. Den skydes i gang på torsdag og slutter lørdag.

Related posts

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke glip af de seneste nyheder fra golfens verden, nye konkurrencer og meget mere - og vi lover at 

Tak for din tilmelding!

X