MILLIONERNE RULLER IGEN PÅ DE AMERIKANSKE TOURS

MILLIONERNE RULLER IGEN PÅ DE AMERIKANSKE TOURS

Af Peter Skott Carlsen

Jule- og nytårsferien er forbi, og med Sentry Tournament of Champions på Hawaii genoptog PGA Touren sæsonen, og det var med Dustin Johnson, der kom bedst i gang med 2018. Udover at være verdensetter er han nu også tæt på føring på tourens ranglister.

Traditionen tro bliver det nye kalenderår på PGA Touren indledt med to turneringer på det eksotiske Hawaii, og den første af dem, Sentry Tournament of Champions mødes sidste års vindere, og det havde fået 34 spillere til start. Dustin Johnson viste overlegen klasse, og i -24 vandt han med hele otte slag ned til John Rahm. Med sejren fulgte 1,26 mio. dollars og 500 FedEx Cup point, og den 33-årige amerikaner avancerede dermed til andenpladsen på pengelisten og i FedEx Cup listen. Begge ranglister føres af Pat Perez (billedet), der blev nummer fire i turneringen.

– Læs mere: Verdens bedste legede sig til suveræn sejr

PGA Touren rejser nu fra Kapalua til Honolulu, hvor der spilles Sony Open in Hawaii med Justin Thomas som forsvarende mester, men denne uge betyder også sæsonstart på Web.com Touren og på Champions Touren. Web.com Touren afholder deres første to turneringer på Bahamas, og med i den første turnering er Sebastian Cappelen. Fynboen vandt i sin første start på touren, og han har flere flotte resultater, så det bliver spændende at se, om 2018 bliver året, hvor han derfra spiller sig på PGA Touren.

– Læs mere: Tourbussen ruller igen: Fem danskere ombord mod Sydafrika

Det vakte en del debat, da Champions Touren i 2017 blev vundet af Kevin Sutherland på trods af, at Bernhard Langer igennem hele sæson, også i majors, havde leveret den ene sejr efter den anden. Nu starter den nye sæson så med Diamond Resorts Invitational i Florida, men her er de to spillere ikke til start. Det er til gengæld navne som Sir Nick Faldo og John Daly.

 

PGA Tour Money List
1. (2) Pat Perez: 1.973.532 dollars.
2. (19) Dustin Johnson: 1.939.667 dollars.
3. (1) Justin Thomas: 1.843.250 dollars.
4. (3) Patton Kizzire: 1.787.872 dollars.
5. (4) Justin Rose: 1.660.000 dollars.

FedEx Cup Rankings
1. (2) Pat Perez: 761 point.
2. (25) Dustin Johnson: 718 point.
3. (1) Patton Kizzire: 713 point.
4. (5) Patrick Cantley: 609 point.
5. (3) Austin Cook: 601 point.

Relaterede artikler

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

X