PING
NANNA I 63 RYKKER FRA BUND TIL TOP I USA

NANNA I 63 RYKKER FRA BUND TIL TOP I USA

Af Mogens Nielsen

Nanna K. Madsen har gået en forrygende tredje runde i Thornberry Creek LPGA Classic og vil være formentlig være i top 10, når hele feltet er inde. Vore to andre damer deler placering længere ned i feltet. Sebastian Cappelen holder sig i top 10 før finalerunden.

I USA har Nanna K. Madsen gået sin tredje runde i bare 63 slag, der er en tangering af turneringens bedste score i år. Nanna havde 17 fejlfri huller med hele ti birdies, og så kom der desværre lige en bogey på 18. hul.

Nanna kom i klubhuset på en delt fjerdeplads, samlet 13 slag under par. Hun var startet runden fra en delt 66. plads og selvom placeringen givet ikke holder med hele toppen af feltet på banen endnu, bliver det noget af et avancement i stillingen. Går Nanna også en god runde søndag, kan det blive en rigtig flot placering og også et stort hop op på Race to CME Globe, som ranglisten hedder.

Nicole Broch Larsen faldt en del pladser tilbage med en runde i 72. Hun deler nu 58. pladsen med blandt andre Emily K. Pedersen, der gik i 70. Denne placering ændres der næppe meget på, da de fleste i den ende af feltet er færdigspillet.

Stilling og scores på LPGA Tour kan følges her og turneringen vises også på Viasat Golf

I Lecom Health Challenge på Web.com Tour gik Sebastian Cappelen for tredje runde i træk i 68 og 12 under par er han på en delt 10. plads før finalerunden. Her er Sebastian otte slag fra den førende, men kun fire slag fra fjerdepladsen.

Sebastian kan følges på Web.com Tour her

Related posts

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke glip af de seneste nyheder fra golfens verden, nye konkurrencer og meget mere - og vi lover at 

Tak for din tilmelding!

X