NANNA VISER VEJEN I DUBAI

NANNA VISER VEJEN I DUBAI

Af Peter Skott Carlsen

Nanna Koerstz Madsen, Nicole Broch Larsen og Emily Kristine Pedersen har alle i år valgt at satse på en karriere i USA, men de har ikke glemt Ladies European Tour, hvor de også stiller til start, når programmet tillader det. En af de turneringer, som de selvfølgelig ikke vil gå glip af, er sæsonfinalen, Omega Dubai Ladies Classic, der traditionen tro spilles på Emirates Golf Club.

Turneringen begyndte allerede onsdag, og her var det Nanna Koerstz Madsen, der var bedst fra den danske trio. Seks birdies var der på runden, og det var med til at skabe en score på 68 slag (-4) og en andenplads, der deles med fire andre spillere. De har alle kun et enkelt slag op til den førende Supamas Sangchan fra Thailand.

– Læs mere: Golfavisens julekalender: 6. december

For Nicole Broch Larsen startede turneringen også ganske fornuftigt ud, da hun takket være blandt andet en eagle på hul 18 var rundt i 70 slag, hvilket placerer hende på 14. pladsen. Til gengæld var der ikke meget at glæde sig over for Emily Kristine Pedersen, for hun var rundt i 75 slag, og derfor har hun lige nu tre slag op til den nuværende cutgrænse.

Omega Dubai Ladies Classic, leaderboard.

Related posts

X