Santander
header abonnemnt teaser
NORDICGOLFERS OG GOLFAVISEN SENDER CHRISTIAN FRA KØGE TIL SPANIEN

NORDICGOLFERS OG GOLFAVISEN SENDER CHRISTIAN FRA KØGE TIL SPANIEN

Af Peter Skott Carlsen.

I samarbejde med NordicGolfers kunne man vinde én uges ophold i en ferielejlighed for 2 pers. i Sydspanien. Vinderen er nu fundet.

Præmien, der var sponsoreret af Macdonald Doña Lola Resort, ligger i skønne omgivelser ved stranden i Calahonda, en lille by ved kysten, lige mellem Fuengirola og Marbella på Costa del Sol i Spanien. Her bor du i egne lejligheder og resortets atmosfære giver dig følelsen af, at bo i en lille landsby Den perfekte oase, med udsigt over Middelhavet. Inden for 10 min kørsel finder du et stort udvalg af lækre golfbaner.

Det bliver Christian Gerstrøm fra Køge, der kan se frem til en dejlig ferie i Spanien. NordicGolfer og Golfavisen ønsker den heldige vinder tillykke.

Via NordicGolfers.com kan du få 3 tilbud på din næste golftur – Kvit og frit. Du kan vælge mellem over 650 golfbaner, hoteller og resorts i hele Europa.

Relaterede artikler

X
---------------------------------------------------------------------------------------------- Tracking Code: Standard (Asynchronous) "Retargeting" ----------------------------------------------------------------------------------------------