Himmerland golfophold
header abonnemnt teaser
NU MÅ TIGER TAGES ALVORLIGT

NU MÅ TIGER TAGES ALVORLIGT

Af Mogens Nielsen

Tiger Woods er efter flere uger med gode resultater nu helt med fremme i Valspar Championship, hvor han deler andenpladsen med fire øvrige spillere, to slag efter ukendt canadier. Flere højt profilerede på verdensranglisten kom ikke videre.

Midtvejs i Valspar Championship fører den ret ukendte canadier Corey Conners i seks slag under par. Han er to slag foran en femmandsgruppe, bestående af den mere kendte Tiger Woods samt Paul Casey, Brandt Snedeker, Kelly Kraft og Ryan Palmer.

Tiger har gået i 70 og 68 og det tyder på, han nu skal tages alvorligt i sine bestræbelser på at komme tilbage til den absolutte verdenstop. En sejr til 52 point vil i så fald bringe Tiger fra nummer 388 og op omkring nummer 78-80 afhængig af øvrige spilleres placeringer i weekendens finaler. Tiger Woods har ikke været i top 100 siden marts 2015.

Læs også: Cappelen missede cuttet i Mexico og andet nyt

Feltets to største favoritter og eneste fra verdensranglistens top 10, Jordan Spieth og Justin Rose, har klaret sig noget forskelligt. Rose er i tre under par blandt fem spillere på en delt syvendeplads. mens Spieth i fem over par missede cuttet med to slag!

Selvom Rose som nummer fem blot er en plads efter Spieth på verdensranglisten, skal englænderen dog bruge en sejr for at over hale Spieth. Der er 52 point til turneringens vinder.

Både Rory McIlroy og Henrik Stenson missede ligeledes cuttet.

Du kan se Valspar Championship på C Moore Golf og følge turneringen på nettet via dette link

Relaterede artikler

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

X