Haven
NY BIRDIE-FEST AFBRUDT AF REGN PÅ DEERE RUN

NY BIRDIE-FEST AFBRUDT AF REGN PÅ DEERE RUN

Af Søren Amstrup

Som nævnt er TPC Deere Run kendt for at være den bane på PGA touren hvor der laves flest birdies. Derfor nytter det ikke noget at have en dag, hvor spillet ikke lige kører, hvis man vil have en chance for at vinde.

Anden runde af John Deere Classic på TPC Deere Run vest for Chicago vil blive husket for tre ting; fraværet af den forsvarende vinder Bryson DeChambeau, der trak sig under første runde, et vanvittigt regnvejr, der stoppede spillet med blot få huller igen for de sidste og endnu en birdiefest, hvor den førende spiller er 16 under efter to runder.

Den 24-årige amerikaner Michael Kim, der er født i Sydkorea, gik første runde i otte slag under par torsdag. Den bedrift var han godt på vej til at gentage fredag, men på allersidste hul måtte han føje hornet og pakke sit grej sammen pga. det truende regnvejr. På det tidspunkt var han allerede otte under, og han havde da lagt sig komfortabelt i spidsen med en føring på fire slag til David Hearn, Steve Wheatcroft og Johnson Wagner.

Wheatcroft, der gik ni under på førstedagen efter en miserabel sæson, startede som lyn og torden fredag. Fem under efter ni huller var han, men gassen gik af på bag-ni, og Wheatcroft sluttede runden i tre under par.

Der var ikke mange spillere tilbage på banen, da spillet måtte afbrydes. William McGirt, der ikke klarede cuttet lagde denne video på Twitter senere på aftenen. Den slags vand kunne vi godt bruge på de danske golfbaner!

Francesco Molinari, der for nylig vandt sin allerførste sejr i USA ved Quicken Loans National, er også godt med fremme. Han er på en delt femteplads i 11 under par, fem slag efter Kim.

Du kan følge med i John Deere Classic på C More Golf, og leaderboardet kan ses her.

Related posts

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke glip af de seneste nyheder fra golfens verden, nye konkurrencer og meget mere - og vi lover at 

Tak for din tilmelding!

X