NY FORMAND I HORNBÆK GOLFKLUB

NY FORMAND I HORNBÆK GOLFKLUB

Af Pressemeddelelse

Hornbæk Golfklub har afholdt sin generalforsamling for 2017, og den var som sædvanligt velbesøgt med over 100 deltagere.

Men det var også en tilfreds formand Jens Peter Nielsen, der kunne berette om endnu et godt år i klubben, hvor medlemstallet nu har gjort klubben til en af de største golfklubber i Nordsjælland, og med over 1.200 medlemmer er klubben også en af de største klubber i Helsingør Kommune.

Hornbæk Golfklub har ikke bare formået at vokse, klubben har samtidigt præsteret en meget høj tilfredshed blandt både medlemmer og gæster. Især de nye golfere der er startet i klubbens begynderprogram ”Lær Golf på 4 Uger”, har scoret begynderprogrammet helt i top i forhold til andre klubbers begynderprogrammer. Året er også gået godt økonomisk og med en gennemarbejdet 10 års investeringsplan, så er der styr på fremtiden.

Så det var en på alle måder meget tilfreds klubformand Jens Peter Nielsen, der efter mere end 10 år på posten, overlod tøjlerne til den nye formand Cristina Lage. Cristina er ny i golfsporten, men er en meget rutineret erhvervskvinde, og det er netop denne egenskab klubben skal bruge lige nu. Vi har skabt nogle rigtigt gode forudsætninger i klubben, siger Jens Peter, og med en klub på toppen, så er vi klar til næste skridt i vores udvikling, og her kommer Cristina ind med nogle helt fantastiske redskaber til at arbejde med vision, og til at holde fokus på udvikling efter visionen uden at vi taber medlemmerne.

Klubben starter 2018 med nogle af de nye tiltag fra visionsarbejdet. Det nye samarbejde ”Kongegolf” med golfklubberne i Gilleleje, Fredensborg og Asserbo, hvor medlemmerne for en lille merbetaling kan spille frit på de andre klubbers baner. Begynderprogrammet kører naturligvis igen, og med et nyt billigere tilbud til spillere over 70 år, et meget billigt studiemedlemskab og med klubbens korte Lærkeager bane åben for begyndere allerede på deres 1’ste dag som medlemmer, så er der helt styr på den værktøjskasse, som bestyrelsen nu skal bruge til at udvikle klubben mod nye mål 5-10 år ude i fremtiden.

Cristina har siddet i bestyrelsen i det sidste år, så hun er allerede i arbejdstøjet og klar til opgaven. Så det var en arbejdsklar formand, der med applaus fra salen sagde tak til Leif Erdmann for mange års arbejde i turneringsudvalget og til Jens Peter Nielsen for mere end 10 år som formand. Jens Peter fortsætter i øvrigt i bestyrelsen i 2018.

Related posts

X