Santander
header abonnemnt teaser
NY SÆSON – NYE BOLDE

NY SÆSON – NYE BOLDE

Af Peter Nielsen.

Golfproducenterne har været flittige frem mod sæsonstarten, og der er landet en del nye bolde på hylderne i diverse golfshops. Det kan være svært at finde op og ned i golfboldens verden, så her er et udpluk af nye bolde, hvor der særligt er arbejdet med teknologien, men bestemt også med de farvede bolde, der bliver mere og mere populære.

Srixon Ad333
Ad333 har været på markedet i en del år efterhånden. Den nye og forbedrede udgave henvender sig til golfspilleren, der leder efter en allround golfbold. Der er dog ikke gået på kompromis med følelsen og længde i udviklingen af bolden, hvor Srixon også slår på, at bolden giver forrygende spin. Bolden er forsynet med spin-skin teknologi, der giver mere kontrol og mere spin ved approach slagene. Spin-skin teknologien skulle også være helt fantastisk at arbejde med ved de helt korte slag på 40 meter og kortere.

Pris: 229 kr. (dusin)

Titleist Tour Soft
Titleists nye bold er lavet med den største kerne nogensinde i en Titleist bold. Bolden har en ultra tynd 4CE podet yderskal, som giver en enorm blød følelse og højere boldhastighed for mere længde. Man har valgt at lave de små huller i bolden lidt dybere end normalt, hvilket skal gøre bolden mere aerodynamisk.

Pris: 329 kr. (dusin)   

Taylormade Projekt S
I 2014 introducerede Taylormade Project A bolden, som har fået nogle opgraderinger siden. Det har den også i år, hvor teknologien har gjort, at den flyver længere end tidligere. Udover Project A introducerer Taylormade også S, som står for soft. Det skulle ikke gå ud over længden i Taylormades nye golfbold, der en designet til at give lav driverspin og være ulig andre bolde Taylormade har lavet til amatørspilleren, når det kommer til længde. Taylormade mener at have skabt en bold, hvor man ikke skal vælge mellem længde, følelse og kontrol.

Pris: 280 kr. (dusin)   

Titleist Velocity
Titleist har skabt endnu mere længde i deres populære distance bold. Bolden har været på markedet i nogle år, men kan nu fås i flere forskellige farver. Derudover er der arbejdet kraftigt med at generere hastighed og længde, specielt fra tee, hvilket har været efterspurgt fra Titleist Velocity spillere. Der er i den nye udgave skabt en ny kerneteknologi og en ny hastighedsskabende ydreskal. Bolden er også forsynet med nye dimple-mønstre, der sikre højere boldhastighed.

Pris: 249 kr. (dusin) 

Callaway Chrome Soft
Med et revolutionerende carbon materiale har Callaway øget størrelsen på boldens inderkerne. Derudover er der lavet en tyndere yderkerne, der giver en blødere følelse, mindre spin på de lange slag og dermed langt mere længde. Bolden skulle også være god omkring greens, da der kommer masser af spin i bolden ved de korte slag. Bolden fås i forskellige farver.

Pris: 299 (dusin) 

Wilson Staff Dx2 Soft
Den nye DX2 skulle efter sigende være verdens blødeste golfbold. Den føles som en tourbold, takket være en Nano Tech-kerne, som skaber blødheden. DX2 har fået en større kerne end tidligere og nye dimpels, som giver mere længde og mere præcise slag. Bolden fås i forskellige farver

Pris: 199 kr. (dusin) 

Mizuno JPX
Denne nye bold fra Mizuno henvender sig til golfspillere med lav eller middel svinghastighed. Bolden har en større kerne end tidligere, der hjælper med at reducere spin ved de lange slag. Derudover er den skabt med micro-dimple lag, der gør, at bolden flyver længere og giver længere carries. Boldens yderkerne giver en blød følelse, der skulle

være særlig god omkring green.

Pris: 199 kr. (dusin) 

TM Noodle Neon
Noodle Neon fra Taylormade henvender sig absolut ikke til Tour-spilleren. Derimod til golfspilleren der vil have det sjovt med golfspillet og spiller for fornøjelsens skyld, hvilket der er mange der gør. Noodle Neon er dog alligevel skabt som en blød og langtflyvende golfbold fyldt med den nyeste teknologi. Ligeledes er bolden yderst holdbar og helt igennem iøjefaldende. Noodle Neons 2018 udgaver fås i 6 forskellige farver.

Pris: 120 kr. (dusin) 

Volvik S4
Bolden henvender sig til hurtigsvigende golfspilere, som Bubba Watson, der har gjort bolden kendt og i en årrække spillet med bolden på PGA Touren. Volvik S4 har ligeledes tour-level kontrol omkring greens med dens urethane ydre, der giver maksimal spinkontrol. Bolden er samtidig skabt til at give ekstra længde fra tee. Bolden fås i hvid, pink og grøn.

Pris: 375 kr. (dusin)

Relaterede artikler

X
---------------------------------------------------------------------------------------------- Tracking Code: Standard (Asynchronous) "Retargeting" ----------------------------------------------------------------------------------------------