Santander
header abonnemnt teaser
NY SÆSON PÅ PGA TOUR SKUDT I GANG

NY SÆSON PÅ PGA TOUR SKUDT I GANG

Af Søren Amstrup

Blot 11 dage efter Tiger Woods hævede pokalen ved The Tour Championship efter 2017-18 sæsonen er en ny PGA Tour sæson skudt i gang.

Det skete vanen tro med Safeway Open, der spilles i det californiske vindistrikt Napa. Banen hedder Silverado Resort & Spa, og turneringen er de seneste to år blevet vundet af Brendan Steele. Turneringen markerer som nævnt starten på den nye sæson, og efter en opslidende afslutning på den forgangne sæson stiller mange af de store stjerner ikke op ved turneringen. Det giver en chance for mange af de nye rookies fra web.com touren til at få deres første PGA Tour start.

Phil Mickelson, der var med på det tabende Ryder Cup hold i den forgangne weekend, er dog med i Napa, og han lagde hårdt ud med en runde i syv under par efter bl.a. seks birdies i træk. Det rækker til en tredjeplads.

Østrigske Sepp Straka gik dagens bedste runde, og han er ni under par og fører med et enkelt slag til amerikanske Chase Wright. Brendan Steele åbnede med en runde i fem under par, og det placerer ham på en delt 12. plads efter første runde.

Således fik vi skudt en ny PGA Tour sæson i gang. En sæson, der uden tvivl ender med endnu en dramatisk finale på East Lake om 11 og en halv måned, men indtil da kan vi følge kapløbet om FedEx Cup pointene. C More Golf viser således også denne sæson.

Leaderboard Safeway Open

Relaterede artikler

X
---------------------------------------------------------------------------------------------- Tracking Code: Standard (Asynchronous) "Retargeting" ----------------------------------------------------------------------------------------------