NY SPORTSBRILLE RAMMER DANMARK

NY SPORTSBRILLE RAMMER DANMARK

Af Peter Nielsen

En ny og banebrydende solbrille er kommet til Danmark. Brillen fungerer til mange forskellige sportsgrene – også golf.

Red Bull forbindes ofte med energidrik, Formel 1 og action sport, men firmaet har i samarbejde med en stor østrigsk brilleproducent, SPECT, også specialiseret sig i skigoggles og solbriller til forskellige sportsgrene.

Deres nyeste skud på stammen, Red Bull SPECT Wing, ligner ikke en decideret sportsbrille, men er særdeles velegnet til sport. Den er testet til sportsgrene og aktiviteter som surfing, wake boarding, skiløb, klatring og cykling, men egner sig bestemt også som golfsolbrille.

Det gør den, fordi den har et patenteret wing-system, hvor wingholdere er skjult i brillestangen, og skubbes ud, når man under aktivitet har brug for, at solbrillen skal sidde helt fast til hovedet.

Optimalt wing-system

Golfavisens udstyrstester har spillet en runde golf med brillen, hvor wingsystemet virkede optimalt. Det giver en kæmpe tryghed at vide, at brillen ikke falder af, når man svinger. Derudover er brillen yderst behagelig at have på og meget let. En anden fordel ved brillen er, at den ikke ligner en sportsbrille og kan bruges som hverdags-solbrille.

Brillen er produceret i letvægtsmateriale og lavet med kvalitetsstel. Der er poloraid linse med UV400 beskyttelse for det bedste og mest sikre udsyn.

Prisen på Red Bull SPECT Wing-brillen er 1250 kroner.

Se Wing-brillen på www.specteyewear.com – hvor der også er mulighed for at se hele SPECT-serien

Brillen kan købes i udvalgte specialbutikker landet over, herunder dele af Surf & Ski og OptikTeam kæden, Magasin, SnowFun Roskilde, Skibutikken Silkeborg, mv.

Nærmeste forhandler anvises på tel. 26848884

Related posts

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke glip af de seneste nyheder fra golfens verden, nye konkurrencer og meget mere - og vi lover at 

Tak for din tilmelding!

X