Santander
header abonnemnt teaser
NYE ROGUE-JERN

NYE ROGUE-JERN

Af Peter Nielsen

Callaway Rogue-familien har vokset sig større og går fra drivers og fairwaykøller til nu også at indeholde jern og hybrider.

De nye Rogue-jern fra Callaway er delt ind i fire forskellige kategorier, hvilket betyder, at de henvender sig til forskellige typer af golfspillere på forskellige niveauer.

Kategorierne er Rogue standard, Rogue X, Rogue Pro og Rogue W. Mens Rogue er lavet til den gennemsnitlige golfspiller, henvender Rogue Pro sig til den bedre golfspiller, der kan klare sig uden så meget tilgivelse og styre en tynd sål.

Rogue X fokuserer på længde, da køllehovederne er lettere og skaftet længere. Sidst men ikke mindst er Rogue W, der henvender sig til golfspilleren med en lavere svinghastighed.

Jernene er fyldt  med ny teknologi (urethane micropheres), der får bolden til at flyve længere, mens de stadig giver en fantastisk følelse og lyd.

Jailbreak hybrider

Callaway har haft kæmpe succes med deres Big Bertha Epic driver, hvor den nye jailbreak-teknologi, har været en kæmpe faktor. Den har de nu også indarbejdet i deres nye Rogue hybrider, der giver en struktur i køllehovedet, der giver mere fart i bolden og tilgivelse i slaget.

Rogue er den mest powerfulde hybrid i Callaways historie og samtidig virkelig nem at slå med, hvilket gør den ganske enestående. Det er en hybrid Callaway forventer sig meget af på golfmarkedet i år.

Hybriden er tilgængelig i standard, women´s og i en X-model.

FAKTABOKS
 

Rogue-jern standard (7 stk).

Pris: 6.999 kr. (stål) 7.999 kr. (grafit)

Rogue hybrid           

Pris: 1.999 kr.

Både jern og hybrider har været tilgængelige siden 9. februar.

Se mere på www.callawaygolf.com

 

 

Relaterede artikler

X
---------------------------------------------------------------------------------------------- Tracking Code: Standard (Asynchronous) "Retargeting" ----------------------------------------------------------------------------------------------