Santander
Bolig udland
Vilcon
Golfhæftet
Nordic Golfers
Sportspark Blaavandshuk
Primo Tours
header abonnemnt teaser
NYT SAMARBEJDE SÆTTER FOKUS PÅ TYSKLAND SOM GOLFDESTINATION

NYT SAMARBEJDE SÆTTER FOKUS PÅ TYSKLAND SOM GOLFDESTINATION

Hvis du overvejer Tyskland som næste golfrejsedestination, er der godt nyt på vej. Danmarks førende portal indenfor bookning af golfrejser til nabolandet, GolfTyskland.dk, har nu indgået et spændende samarbejde med Tysk Turistinformation. Det betyder bl.a. flere golfrejsemål til det sydlige Tyskland.

Danske golfspillere er glade for nabolandet mod syd. Det vidner en stigende efterspørgsel af golfrejser til Tyskland om.

-Tyskland er populær af flere årsager. Den høje kvalitet af både golfbaner, hoteller og resorts spiller en rolle; men også det fornuftige prisniveau gør, at alle kan være med, og at man simpelthen føler, at man får mere for pengene, siger partner i GolfTyskland.dk, Christian Mathiassen.

– Vi er glade for samarbejdet med Tysk Turistinformation, fordi det giver os flere kræfter til at fortælle, hvor fantastisk Tyskland er som golfdestination; både på messer, i golfklubber og i danske golfmedier.

Rent praktisk betyder samarbejdet, at der vil komme et større udbud af tyske rejser og endnu flere attraktive golfpakker.

-For GolfTyskland.dk er det en blåstempling af vores arbejde og mission om at gøre det så nemt, billigt og attraktivt som muligt at bestille golfrejser til Tyskland. Vores portal kommer for første gang til at ligge på Tysk Turistinformations hjemmeside, www.germany.travel, hvilket giver os et større udstillingsvindue overfor Tysklandsinteresserede, siger Christian Mathiassen.

Også hos Tysk Turistinformation er de tilfredse med samarbejdet udtaler Turistchef Bo Lauridsen. Vi opfylder flere målsætninger. Samarbejdet med GolfTyskland.dk gør det muligt at tilbyde læserne af vores danske hjemmeside på germany.travel en masse informationer omkring golfophold i Tyskland. Opholdene kan tilmed bookes hos GolfTyskland.dk, når læserne finder dem interessante.

I samarbejdet støtter Tysk Turistinformation GolfTyskland.dk i deres arbejde med at finde og udvide med spændende nye golfophold i de nye forbundslande og i det sydlige Tyskland. Vi er desuden med i udviklingen af produkter hvor golfopholdet kombineres med nærliggende kultur og shoppe muligheder. Dermed er vi med til at sikre at brugerne af GolfTyskland.dk hele tiden får ny og spændende information og inspiration omkring golf i rejselandet Tyskland siger Bo Lauridsen.

GolfTyskland.dk har i dag 141 partnere og over 400 golfpakker i Tyskland at vælge imellem. Med indgåelsen af det nye samarbejde forventes efterspørgslen på gæster stiger med 15 procent de næste tre år.

GolfTyskland.dk er en del af NordicGolfers.com, som er Nordens største onlineportal for golfrejser til Tyskland og Sverige. NordicGolfers.com ejes af golfentusiasterne Jess Krelskov og Christian Mathiassen, og har omkring 10 ansatte.

Billedtekst: Fra højre: Bo Lauridsen, Turistchef fra Tysk Turistinformation, Christian Mathiassen, partner i GolfTyskland.dk, Carsten Johansen, Sales Manager fra Tysk Turistinformation, Jess Krelskov, partner i GolfTyskland.dk

Relaterede artikler

5 Comments

 1. dezzloader

  Wow that was odd. I just wrote an very long comment but after I clicked submit my comment didn’t show up. Grrrr… well I’m not writing all that over again. Regardless, just wanted to say wonderful blog!

 2. vmware workstation 15 key

  My spouse and I stumbled over here different web address and thought I should check things out. I like what I see so i am just following you. Look forward to looking over your web page for a second time.

 3. edius 8.53 crack

  That is very interesting, You are a very professional blogger. I’ve joined your rss feed and look ahead to searching for more of your fantastic post. Additionally, I’ve shared your web site in my social networks!

 4. mcent hack link 2018

  It’s perfect time to make some plans for the future and it’s time to be happy. I’ve learn this put up and if I may I desire to counsel you few attention-grabbing issues or advice. Maybe you could write next articles referring to this article. I wish to learn more things approximately it!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

X