ØRNE SENDTE WINTHER I TOP-10 I SYDAFRIKA

ØRNE SENDTE WINTHER I TOP-10 I SYDAFRIKA

Af Peter Skott Carlsen

Inden Jeff Winther gik på juleferie indledte han den nye sæson på Europa Touren med en 14. plads på Mauritius og en 27. plads i Sydafrika, og han er nummer 36 på Race to Dubai Rankings. Nu er han så tilbage i Sydafrika, hvor han torsdag fik en flot start på BMW SA Open hosted by the City of Ekurhuleni. Fem danskere er med i turneringen, og de er noget spredt på leaderboardet efter de første 18 huller.

På Glendower Golf Club formåede Jeff Winther to gange at lave en eagle, og det var medvirkende til, at han kunne skrive under på en runde i 68 slag (-4), der sendte ham helt frem på en 8. plads. Også Lasse Jensen var under par, og med -1 er han nummer 47, mens Morten Ørum Madsen, der vandt turneringen i 2014, i par og som nummer 60 lige akkurat er på cutgrænsen.

– Læs mere: Tourbussen ruller igen: fem danskere ombord mod Sydafrika

For Lucas Bjerregaard og Søren Kjeldsen betød den første turneringsrunde i 2018 ikke på den store succes. Bjerregaard var rundt i +2, mens det ikke tyder på, at Kjeldsen i +7 ikke kommer til at klare cuttet.

– Læs mere: Nedtælling til Europa mod Asien

I front for turneringen finder man Branden Grace og Chase Koepka, der i -7 fører med et slag foran Chris Paisley. Bemærket gjorde også Jamie Donaldson sig, for med det perfekte slag på hul 14 blev han den første til at lave et hole in one på Europa Touren.

Anden runde fra Sydafrika kan følges live på Viasat Golf og Viaplay.dk fredag fra kl. 09:00.

BMW SA Open hosted by the City of Ekurhuleni, leaderboard.

Related posts

X