Himmerland golfophold
OLESEN BEDST AF TRE FINALEKLARE DANSKERE I IRISH OPEN

OLESEN BEDST AF TRE FINALEKLARE DANSKERE I IRISH OPEN

Af Mogens Nielsen

For danskernes vedkommende blev det bægeret halvt fuldt i Irish Open, idet tre af de seks deltagere kom videre til de to finalerunder. Her er Thorbjørn Olesen bedst, efter han gik i tre under par fredag og spillede sig ind i top 15.

Thorbjørn Olesen i en god runde med fire birdies og en bogey på kortet for 69 og også tre under par totalt, spillede sig fredag frem på en delt 12. plads som bedste dansker i Irish Open. Her har han fem slag op til de førende, men er bare tre slag fra en delt femteplads.

Søren Kjeldsen var bedste dansker i første runde. I anden runde blev scoren en over par efter pars på de første otte huller efterfulgt af tre bogies og to birdies derfra og hjem. Søren er delt nummer 30, samlet et enkelt slag under par.

Læs også: Kun to danskere klarede sig videre i Prag

Thomas Bjørn er også videre. Bjørn gik sin runde i en under par og i par totalt, ligger Ryder Cup kaptajnen på en delt nummer 48. plads og er videre for bare femte gang i sine sidste ti starter.

Cuttet svingede mellem par og en over lige til de sidste slag. Det endte i en over og blev klaret af 76 spillere.

Jeff Winther, Lucas Bjerregaard og Lasse Jensen var de tre danskere, der missede dette krav og dermed må holde fri et par dage for tidligt.

I spidsen ligger Tyan Fox fra New Zealand sammen med franskmanden Matthieu Pavon i otte under par.

De største navne i Irish Open, værten Rory McIlroy og spanieren Jon Rahm ligger lidt tilbage. Begge er totalt en under par på en delt 30. plads som blandt andre Søren Kjeldsen.

Irlands egen Padraig Harrington startede dagen på en delt andenplads, men missede cuttet da han sluttede 18. hul med en dobbeltbogey for en runde i 78! Det var i kamp med netop Harrington, at Thomas Bjørn i 1996 vandt titlen som Rookie of Year. Senere vandt Harrington så The Open både i 2007 og 08 og i 2008 også U. S. PGA Championship.

Irish Open, Stilling og Livescoring

Related posts

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke glip af de seneste nyheder fra golfens verden, nye konkurrencer og meget mere - og vi lover at 

Tak for din tilmelding!

X