Primo Tours
Golfhæftet
Bolig udland
Santander
Nordic Golfers
Sportspark Blaavandshuk
header abonnemnt teaser
OLESEN PÅ ANDENPLADSEN I KLUBHUSET

OLESEN PÅ ANDENPLADSEN I KLUBHUSET

Af Mogens Nielsen

Efter en god runde fredag morgen er Thorbjørn Olesen på sikker kurs mod søndagens top 24 og en plads i March Play og dermed også en god check og verdensranglistepoint.

Thorbjørn Olesen er kommet ind fra sin anden runde i Perth i fem under par, 67. Seks birdies blev det til efter en bogey på allerførste hul (10. hul). Samlet er Thorbjørn syv slag under par og på en delt andenplads, kun overgået med et slag af Brett Rumford, der er på vej ud til sin runde.

Aphibarnrat var ni under par, efter han fra start på 10. hul havde lavet fire birdies på de første 11 huller. Men det blev udlignet af fire bogies i træk herefter.

Læs også: Verdens to bedste i god start på Pebble Beach

Eftermiddagsholdet er netop gået ud eller er på vej ud og det er sandsynligt, at danskeren her vil blive overhalet at nogle stykker, da der scores lavt. Det er først og fremmest Brett Rumford der er foran med et slag inden sin runde, der kan nå at stikke lidt af og Lee Westwood i samme bold, der er et slag efter Olesen. Derudover ligger en halv snes spillere to og tre slag efter.

Alt efter om det blæser op eller ej, forventer vi Thorbjørn ligger et sted mellem nummer fire og ni, når alle er inde.

I runden lørdag handler det så om at slutte mellem de bedste 24 og endnu bedre mellem de bedste otte. Det sikrer en plads i Match Play turneringen, hvor de bedste otte bliver oversiddere og går direkte til ottendedelsfinalerne.

Da der er verdensranglistepoint med 23 til den senere vinder og point til top 25 og lige, er en plads i Match Play også lig med point til listen og naturligvis også en check i den  gode ende præmiefordelingen.

Viasat Golf sender direkte fra turneringen klokken 06:00 fredag og den resterende del af runden kan også følges på nettet her.

Relaterede artikler

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

X