Vilcon
Nordic Golfers
Sportspark Blaavandshuk
Primo Tours
Golfhæftet
Bolig udland
Santander
Loewe
header abonnemnt teaser
Oplev Jordan ​Spieth på ny hjemmebane i Texas

Oplev Jordan ​Spieth på ny hjemmebane i Texas

Af Pressemeddelelse.

Sæsonen er på sit højeste på PGA Touren og den lokale helt, Jordan Spieth, er hovednavnet i denne uges AT&T Byron Nelson i Texas, der er rykket til Trinity Golf Club og kan opleves på C More Golf fra torsdag den 17. maj.

Jordan Spieth sluttede skidt af i THE PLAYERS Championship med en firedobbelt bogey og endte som delt nummer 41 – hele 12 slag efter den suveræne vinder, Webb Simpson.

Spieth nåede ellers at give prøver på sit højt anlagte spil i den såkaldte “femte major” på TPC Sawgrass, da han spillede sig op blandt de førende med en flot runde lørdag. Derfor må det også have gjort ekstra ondt at rasle ned i stillingen fra delt 17’er til delt nummer 41 efter en tur i vandet og problemerne med at ramme green og hullet på 18.

Heldigvis har Spieth før vist, at han kan ryste dårlige oplevelser af sig. Det får den 24-årige texaner også brug for. Den lokale interesse vil være enorm og på trods af fire top 3-placeringer, så har Spieth ikke vundet en turnering siden Open Championship sidste juli og når vi taler om AT&T Byron Nelson, så missede han cuttet sidste år og hans 16.-plads i turneringen, som 16-årig, tilbage i 2010 er stadig hans bedste præstation.

Så måske passer det Jordan Spieth fint, at AT&T Byron Nelson i år er flyttet til det nyere Trinity Forest Golf Club, der ligger tæt på Dallas og er designet af den tidligere topspiller Ben Crenshaw og Bill Coore.

Sidste år blev turneringen spillet på TPC Four Seasons med Billy Horschel som vinder. Horschel brød en længere sejrstørke, da han vandt efter omspil med Jason Day. Horschel er også en del af feltet i år, og kan blive den første i turneringen siden 1980 til at forsvare sin titel.
Andre store navne som Hideki Matsuyama, Sergio Garcia, Marc Leishman og Matt Kuchar er også med i Dallas, hvor der også er fokus på navnene længere nede af verdensranglisten, da top 60 i verden efter denne uge er sikret adgang til årets anden majorturnering U.S. Open i midten af juni.

AT&T Byron Nelson går i øvrigt helt tilbage til 1944 og er opkaldt efter den femdobbelte majorvinder, Byron Nelson, der regnes blandt de bedste golfspillere i historien.

AT&T Byron Nelson på C More Golf*
Torsdag og fredag
Featured Groups: 14:00-22:00
Aftensending: 22:00-01:00, kommentator: Jesper Knudsen

Lørdag
Featured Groups: 14:00-19:00
Aftensending 19:00-00:00, kommentator: Anders Sigdal

Søndag
Featured Groups: 14:00-19:00
Aftensending 19:00-00:00, kommentatorer: Anders Sigdal og Andreas Hartø

Forestil dig at du kan vælge frit mellem utallige film og serier, børneunderholdning samt dokumentarer og se det præcis, hvornår du ønsker. C More har aftaler med en lang række film- og serieproducenter, som sikrer C Mores kunder adgang til de største blockbustere og nyeste serier fra USA.

Du kan se C More på dit tv eller online. Ønsker du at se C More på dit tv, så skal du oprette dit C More abonnement hos din nuværende tv-leverandør. Du bestiller C More lettest ved at kontakte din nuværende tv-leverandør direkte. Kontakt din tv-leverandør.

Hvis du ønsker at se C More på din computer, iPad/iPhone, Android tablet/smartphone kan du købe adgang direkte på http://cmore.dk/signup/c-more-film-dk.

Relaterede artikler

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

X