Santander
header abonnemnt teaser
OVERLEGEN DANSK FØRING I THE JUNIOR OPEN CHAMPIONSHIP

OVERLEGEN DANSK FØRING I THE JUNIOR OPEN CHAMPIONSHIP

Af Peter Skott Carlsen.

Dansk golf går en stor fremtid i møde med en stor talentmasse rundt om i klubberne. I sidste uge gjorde de danske hold det fremragende ved EM for hold, men også individuelt bliver der hentet flotte resultater. Et sådan et ser ud til at komme ved The Junior Open Championship, hvor Adam Pedersen er nu nummer to i brutto-rækken inden finalerunden, mens hans i netto-rækken holder en stor føring.

For anden dag i træk var Adam Pedersen rundt i 68 slag (-2) på St. Andrews (Eden Course), og i brutto-rækken avancerede han derfor op på andenpladsen, hvor der dog er fem slag op til Martin Vorster fra Sydafrika. Der spilles også en netto-række, og her er der kun fem spillere, der er under par. Og det er det danske talent, der er gået i front med stor afstand ned til de nærmeste konkurrenter. Således er han i -10 samlet, og det er otte slag bedre end Joshua Berry fra England.

– Læs mere: Thorbjørns og Nicolais starttider til The Open offentliggjort

Cuttet faldt tirsdag, og med i onsdagens finalerunde er også den anden danske deltager, Sarah Skovgaard Blis. Efter en hård start på turneringen med 80 slag var hun meget bedre spillende i anden runde, hvor scoren blev på 72 slag (72 netto). Hun går ind til finalerunden som nummer 49 i brutto-rækken og nummer 51 i netto-rækken.

The Junior Open Championship, leaderboard.

Relaterede artikler

X
---------------------------------------------------------------------------------------------- Tracking Code: Standard (Asynchronous) "Retargeting" ----------------------------------------------------------------------------------------------