Himmerland golfophold
OVERLEGEN DJ VANDT OG GENEROBREDE VERDENSTOPPEN

OVERLEGEN DJ VANDT OG GENEROBREDE VERDENSTOPPEN

Af Søren Amstrup

Med blot en uge til herrernes anden major, US Open, ser Dustin Johnson ud til at have fundet formen igen. Inden denne uges FedEx St. Jude Classic i Memphis var DJ blevet stødt fra tronen på verdensranglisten af Justin Thomas, og den sejrsvante amerikaner havde ikke vundet siden januar.

Men fire gode runder i Memphis bragte DJs sæson tilbage på sporet. Han startede dagen side om side med den 29-årige Andrew Putnam, der aldrig har vundet på PGA Touren. Putnam var inden turneringen nummer 273 på verdensranglisten, og hans samlede indtjening på under én million Dollars i karrieren. Til sammenligning har DJ tjent mere end 52 mio. Dollars.

Læs også: Finne vandt kampen mod uret

Saldoen blev forøget, da DJ formåede at holde Putnam stangen hele eftermiddagen. Den nervøse Putnam kom sig aldrig over en dobbelt bogey på allerførste hul. Han fik dog sat en prop i hullet, men resten af runden blev ved “lige ved og næsten”, og det var ikke nok mod den kølige Dustin Johnson, der næste uge skal kæmpe for at genvinde US Open, som han vandt i 2016 efter at have været tæt på nogle gange. DJ sluttede i øvrigt med at hole ud for eagle fra fairway på 18. Så var det skab ligesom placeret!

Putnam sluttede sin runde i netop to over par, og DJ spillede sig til en stensikker runde i fire slag under par. Dermed blev sejren  på overlegne seks slag, og DJ overtager dermed igen førstepladsen på verdensranglisten fra Justin Thomas. Han spiller sig desuden på på andenpladsen på FedEx Cup-listen, der er PGA Tourens pointliste. Den føres stadig af netop Justin Thomas.

Putnam sluttede fire slag foran JB Holmes, der sluttede på tredjepladsen i ni under par for turneringen.

Slutstilling FedEx St. Jude Classic

Related posts

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke glip af de seneste nyheder fra golfens verden, nye konkurrencer og meget mere - og vi lover at 

Tak for din tilmelding!

X