PING
OVESEN OG HULDAHL BEDST I CHALLENGE TOUR “MAJOR”

OVESEN OG HULDAHL BEDST I CHALLENGE TOUR “MAJOR”

Af Peter Skott Carlsen.

Hovedparten af turneringerne har en præmiesum på mellem 180.000 – 200.000 euro, så med 300.000 euro på spil er Italian Challenge en slags “major” i denne sæson. Fem danskere er til start på Sardinien, og de er noget spredt på leaderboardet.

På Is Molas Resort var det Martin Ovesen, der fik den bedste danske start, da han med 69 slag (-2) spillede sig på en 32. plads. Cutgrænsen er efter første runde på -1, og det er lige netop den score, som Jeppe Pape Huldahl leverede, mens Niklas Nørgaard Møller er lige udenfor med +1. Morten Ørum Madsen skulle bruge 73 slag, mens det var en hård dag for Joachim B. Hansen, der fornylig vandt Made in Denmark Challenge i Himmerland. Undervejs måtte der noteres en otter på et par-4 hul, og det var medvirkende til en runde i +4.

– Læs mere: Flot dansk start i generalprøve til The Open

Mens danskerne ikke helt fik gang i scoringen, så gik det meget bedre for Sebastian Søderberg fra Sverige og Mario Galiano Aguilar fra Spanien. De var begge rundt i -7, og de fører et slag foran Eirik Tage Johansen fra Norge og Jack Singh Barr fra England.

Italian Challenge, leaderboard.

Related posts

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke glip af de seneste nyheder fra golfens verden, nye konkurrencer og meget mere - og vi lover at 

Tak for din tilmelding!

X