Golfhæftet
Primo Tours
Vilcon
Santander
Nordic Golfers
Bolig udland
Sportspark Blaavandshuk
header abonnemnt teaser
PGA OF DENMARK OG GOLF PLAISIR FORLÆNGER SAMARBEJDET

PGA OF DENMARK OG GOLF PLAISIR FORLÆNGER SAMARBEJDET

Af Pressemeddelelse

PGA of Denmark har indgået en ny treårig samarbejdsaftale med Golf Plaisir, som er officiel rejsepartner for PGA.

Golfrejser er en stadigt større og vigtigere del af de danske PGA-proers arbejde, og det er afgørende vigtigt, at have en rejseoperatør, der sikrer, at alting omkring den praktiske afvikling fungerer perfekt.

Golf Plaisir er et af landets førende golfrejsebureauer, og en del af Skandinaviens største golfrejseoperatørkoncern. Ligesom PGA of Denmark ser en stor fordel i at samarbejde med et selskab som Golf Plaisir, ser Golf Plaisir også store fordele i det fortsatte samarbejde.

“Vi er meget stolte over at være PGA´s officielle rejsesamarbejdspartner. Vi glæder os over, at vi nu kan fortsætte den positive udvikling vi har haft med at arrangere golfskoler sammen med Danmarks dygtige PGA-proer. Golf Plaisir har et meget bredt udvalg af rejsemål, og det giver de danske PGA proer et bredt udvalg af muligheder at tilbyde deres kunder,” Mikael Erdtman fra Golf Plaisir. I Danmark er Kenneth Bloch-Egendal ansvarlig for Golf Plaisirs samarbejde med danske golfproer og golfklubber.

”Vi er meget glade for den nye aftale, som giver vores medlemmer optimale muligheder for at skabe de bedste rammer omkring deres rejser, om det er matchture eller golfskoler,” udtaler Marcus Brown, Formand for PGA of Denmark.

Foto: Fra venstre ses Mikael Erdtman fra Golf Plaisir og Marcus Brown fra PGA of Denmark.

Relaterede artikler

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

X