Backtee Mens Golf
PRISBELØNNET GOLFBANE TÆT PÅ KONKURS

PRISBELØNNET GOLFBANE TÆT PÅ KONKURS

Af Peter Skott Carlsen

2018 er kun lige kommet i gang, men en trist nyhed har allerede ramt den danske golfverden. Lübker Golf Resort har i lang tid kæmpet med økonomien, og det får nu den store konsekvens, at Lübker Golf Club nu er lukket, og samtidig er alle ansatte blevet opsagt.

Det vakte stor opmærksomhed, da Lübker Golf Resort i sin tid blev præsenteret, for det var et sjældent set projekt til over 1 mia. kroner, der både havde wellness-center, spa, fitness-faciliteter, konferencelokaler og en restaurant. Det største aktiv var dog Lübker Golf Club, hvor man havde hentet den verdensberømte arkitekt Robert Trent Jones II ind til at designe de 27 huller, og hurtigt fulgte anerkendelser og priser ind fra både ind- og udland. Nu er banen så lukket, og den går en usikker fremtid i møde.

Ifølge Finans.dk har ejer og adm. direktør for Lübker Golf Resort, Carl Aage Nielsen, mandag sendt et brev til de 200 bolig- og grundejere på resortet. Her forklarer han, at én ud af de tre grundejerforeninger fornylig stemte imod en ny betalings- og resortstruktur. Det får desværre nu den konsekvens, at Lübker Golf Club, der lejer banen af Lübker Golf Resort, ikke har længere har den fornødne likviditet. Banen er derfor lukket, og medarbejderne er sendt hjem.

Hvad fremtiden bringer for banen er uvist, og Golfavisen vil selvfølgelig følge sagen tæt og bringe nyt, så snart der foreligger noget.

Foto: Lubker.com.

Related posts

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke glip af de seneste nyheder fra golfens verden, nye konkurrencer og meget mere - og vi lover at 

Tak for din tilmelding!

X